Hocam şirketten başka kimse size tutmuyor güveni veremez. Biz burada tutmuyor deriz. Yarın bir şey olur sonra patır patır loglar dökülür. Arkadaş haklı.
Detaylar
Kim cevapladı?Doğrudur güzeller bende kullandım fakat dediğim gibi bunlar da tutuyor. Tutmadığını özellikle iddia eden iki tane söyledim ama ne kadar doğru tartışılır.
Proton gerçek zamanlı izliyor diye biliyorum DDoS gibi olaylara tepki verebilmek için. Ama haklısınız içinde olmadığımız sürece bilemeyiz gerçekten tutmadıklarını.
Suç faaliyetiyle bağdaşacak şekillde kullanmayacağım.Log tutmayan VPN yok ayrıca %100 anonim olmak mümkün değil. Sanal makineye whonix OS kurup tor ağı üzerinden işlemlerini yapabilirsin. Ancak illegal amaçların varsa-ki bu konudanda anladığım üzere çok da iyi bir amacın yok-ne yaparsan yap bulunursun. Sahipli bir oyun parkı düşün çevresi belli. Çevresi belli olan kum zeminin içine oyuncağını saklıyorsun, sence parkın sahibi o oyuncağı bulamaz mı? Bal gibi de bulur.
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Suç faaliyetiyle bağdaşacak şekillde kullanmayacağım.
Aklıma bu video geliyor.
Hocam şaka bir yana niçin kullanıcaksınız ?
Suç faaliyetiyle bağdaşacak şekillde kullanmayacağım.
En gizlisi muhtemelen Mullvand VPN. Gizlilik için Monero ödeme veya parayı postalayarak gönderme seçeneği bile vardı. Log tutmadıkları için federaller gelince, gösterecek bir log olmadığı için geri gittiklerini duymuştum.
Aklıma bu video geliyor.
Hocam şaka bir yana niçin kullanıcaksınız ?
Hocam, arkadaşlar konuyu yanlış anladı sanırım. İllegal bir amacım yok. Sizin öneriniz nedir?
- Makaleler
- 1
Mullvad çok iyi, hem de denediğim kadarıyla Türkiye'de engelli değil ve tüm popüler ISP'ler ile çalışıyor.
- Makaleler
- 4
Proton'u kafadan salladın, orasını anladık. Cloudflare hizmeti mi log tutmaz?
Senin önerin nedir?Proton'u kafadan salladın, orasını anladık. Cloudflare hizmeti mi log tutmaz?
Cevap yok mu?Proton'u kafadan salladın, orasını anladık. Cloudflare hizmeti mi log tutmaz?