- Makaleler
- 4
Neden tekrar yazıyorsun anlamadım, olsa zaten yazardım. Ketçap mayonez tavsiye ederim ben sana.
Neden tekrar yazıyorsun anlamadım, olsa zaten yazardım. Ketçap mayonez tavsiye ederim ben sana.
Hem verecek tavsiyen yok hem de başkalarının önerisi beğenmiyorsun.Neden tekrar yazıyorsun anlamadım, olsa zaten yazardım. Ketçap mayonez tavsiye ederim ben sana.
Proton'u kafadan salladın, orasını anladık. Cloudflare hizmeti mi log tutmaz?
Cloudflare WARP ilk çıktığından beridir tutuyor ve hala da tutuyor. Proton da aynı şekilde. Bu bilgileri nereden alıyorsunuz merak ettim.Protonu birçok kişi inceledi (profesyonel kişiler) ve hiçbir şekilde log tuttuğu çıkmadı. WARP ücretsiz versiyonda log tutup satmıyor paralı versiyonda 10 TL'lik bir ücret ödeyerek alırsanız log tutmayacağını söylüyor ki bende paralı versiyonunu kullanıyorum log tuttuğunuda düşünmüyorum.
Mullvad nasıldır?Cloudflare WARP ilk çıktığından beridir tutuyor ve hala da tutuyor. Proton da aynı şekilde. Bu bilgileri nereden alıyorsunuz merak ettim.
Cloudflare WARP ilk çıktığından beridir tutuyor ve hala da tutuyor. Proton da aynı şekilde. Bu bilgileri nereden alıyorsunuz merak ettim.
Proton'un sitesinde hiç log tutmuyoruz dese de aksini söyleyen paylaşımlar var zaten. Bu kadar büyük bir şirketin böyle bir şeyi zaten yapmaması imkansız, satmasa bile devletle paylaşıyordur muhtemelen:Gizlilik poltikalarını okudum hocam. Ve bazı siber güvenlikçilerin videolarını izledim.
Proton'un sitesinde hiç log tutmuyoruz dese de aksini söyleyen paylaşımlar var zaten. Bu kadar büyük bir şirketin böyle bir şeyi zaten yapmaması imkansız, satmasa bile devletle paylaşıyordur muhtemelen:
Cloudflare zaten biz log tutmuyoruz bile demiyor. Onu anlamadım hocam.
İyi ama fiyatlara bakmak lazım. Aylık verir misin o parayı bilemem.