Geçen 6000/2000 - 6400/2133 karşılaştırması yaptım CS2 benchmarkta, vallahi aradaki fark çok azdı, 6400/2133 %1 Low sadece 10 FPS daha fazlaydı, bu tabii X3D işlemcide böyle, normal işlemcilerde fark açılır. Demek istediğim pek bir şey kaybetmiyorsun önemli olan stabilite.

Kesinlikle öyle 10 FPS için sıkıntıya değmez.

@Ayhan Dönmez hocam ve @Hakanyldrm hocam kasanın içine RAM'lere üfleyecek şekilde 120mm fan taktım çapraz olarak bakıyor görsel mevcut sizce olmuş mudur?

Dosya Ekleri

• IMG_0924.webp
    IMG_0924.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Ters bıçak değilse evet ama 1000 RPM dönerse çok anlamı yok. Hiç yoktan iyidir yine, her fan bir değil. Ne kadar yakın, o kadar iyi.

Reverse değil hocam düz bıçak.

Ters bıçak değilse evet ama 1000 RPM dönerse çok anlamı yok. Hiç yoktan iyidir yine, her fan bir değil. Ne kadar yakın, o kadar iyi.

Ve ayrıyeten RAM'lere bayağı bir yakın olarak konumlandırdım.

Reverse değil hocam düz bıçak.
Yük altında 1600-1700 rpm boşta ise 1000 rpm yeterli olur, zaten bir yere takılı olmadığı için ses yapmayacaktır fan, 2000 rpmlere kadar çıkabilirsin, valla ben fanı koyduğumdan beri bütün parçaların sıcaklığı daha stabil oldu, sanki oraya fan koymak gerekliymiş gibi ama biz koymuyormuşuz gibi bi fark oldu.

Yük altında 1600-1700 RPM boşta ise 1000 RPM yeterli olur, zaten bir yere takılı olmadığı için ses yapmayacaktır fan, 2000 rpmlere kadar çıkabilirsin, vallahi ben fanı koyduğumdan beri bütün parçaların sıcaklığı daha stabil oldu, sanki oraya fan koymak gerekliymiş gibi ama biz koymuyormuşuz gibi bir fark oldu.

Trefi 65535 için koydum deneyeceğim.