Log Tutmayan VPN Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkemt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    vpn
Proton'u kafadan salladın, orasını anladık. Cloudflare hizmeti mi log tutmaz?

Protonu birçok kişi inceledi (profesyonel kişiler) ve hiçbir şekilde log tuttuğu çıkmadı. WARP ücretsiz versiyonda log tutup satmıyor paralı versiyonda 10 TL'lik bir ücret ödeyerek alırsanız log tutmayacağını söylüyor ki bende paralı versiyonunu kullanıyorum log tuttuğunuda düşünmüyorum.

Cloudflare WARP ilk çıktığından beridir tutuyor ve hala da tutuyor. Proton da aynı şekilde. Bu bilgileri nereden alıyorsunuz merak ettim.

Cloudflare WARP ilk çıktığından beridir tutuyor ve hala da tutuyor. Proton da aynı şekilde. Bu bilgileri nereden alıyorsunuz merak ettim.

Gizlilik poltikalarını okudum hocam. Ve bazı siber güvenlikçilerin videolarını izledim.

Gizlilik poltikalarını okudum hocam. Ve bazı siber güvenlikçilerin videolarını izledim.
Proton'un sitesinde hiç log tutmuyoruz dese de aksini söyleyen paylaşımlar var zaten. Bu kadar büyük bir şirketin böyle bir şeyi zaten yapmaması imkansız, satmasa bile devletle paylaşıyordur muhtemelen:
Cloudflare zaten biz log tutmuyoruz bile demiyor. Onu anlamadım hocam.

Hocam gerektiğinde devletle log paylaşmayan VPN yoktur zaten. Yasak işler yapılsa anında devletle paylaşılır. Konuyu açan arkadaşta belirtmiş o tür işler yapmayacağını yani onun açısından sorun olmaz verileri devlete gitmez bu tür işlere bulaşmadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…