Log Tutmayan VPN Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkemt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    vpn
Sadece upload mı? VPN ile indirince yine tespit ediyorlar mı?

Torrent ile indirirsen aynı zamanda binlerce kişiye upload etmiş oluyorsun. Başka bir yolla indirirsen kapına dayanmayabilirler çünkü upload etmek kadar büyük bir suç değil. Ancak tespit edebilirler yine de.

Bir şeyler yapmayı planlıyorsanız her türlü yakalanırsınız. Log tutmayan vpn olması çok zor. Kim tutmuyorum diyorsa emin olun tutuyor sadece açığa çıkmadı. Gizli kalmanın yolu vpn değildir. Farklı yöntemler kullanmanız gerekli.

Planlamıyorum. Farklı yöntemler nelerdir?

Planlamıyorum. Farklı yöntemler nelerdir?

Bazı açıklayamayacağım yöntemler mevcut. Korsana özendirme/teşvik ve yasa dışı içerikten ceza yiyorum. Daha önce Technopat'ta 1 ay ceza yedim. Bu yöntemleri öğrenmeniz için Techolay gibi forumlarda değil de farklı yerlere bakmanız daha iyi olur.

Kurtlar Vadisindeki netrunner mısın sen?

İsviçre ya da İsveç üzerinden sahte kişisel bilgiler ile Anonmy Offshore sunucu kiralayın. (Bu noktada hizmet veren ve hiçbir şekilde sorun yaratmayacak firmalar mevcut. Yıllardır kullanıyoruz. Kısa bir araştırma ile ulaşabilirsiniz.)

Ardından sunucuya kendi VPN protokol servisinizi kurun. Basitçe rehberler mevcut. Network log'unu firma tutmadığından sunucudaki tüm log servislerini de manuel olarak kapatabilirsiniz. Wireguard iyi bir öneri olabilir bu noktada.

%100 gizlilik takıntınız varsa aynı ücretlere böyle bir çözüm önerebilirim. Ardından dilerseniz sunucuyu direkt olarak silebilirsiniz. Tabii ki bu noktaya kadar dahi sıkılaştırılmış çoklu çıkış destekli TOR kullanabilirsiniz.

Bunlardan da ziyade ben anlamam uğraşamam diyorsanız Mullvad iyidir. Lakin unutmamak gerekir ki %100 gizlilik ve güvenlik zor bir kavram. Yine de bahsettiğimiz süreçler yüksek oranda bunu sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…