Exclaubb12

Başarılı
Bilgisayar için kol almak istiyorum. Ama bir türlü karar vermedim. Daha ucuza (400-600TL) kablosuz, titreşimli ama adı sanı belli olmayan replika DualShock'lar mı ya da daha yüksek fiyata (850TL) güvenilir marka, Xinput ve directinput (önemli bir şey mi bilmiyorum ama) desteği olan ama kablolu, titreşimsiz ve çirkin F310 mu? Bir de F310 için epey sitesine baktığımda uyumlu işletim sistemleri Windows 7 ve 8 diyor sıkıntı çıkar mı? Son olarak sizden ricam sırf markadan dolayı diğer ürünü kenara atmayın çünkü ne kadar Logitech kaliteli, uzun ömürlü olsa da eksileri de var.

Replika DualShock olarak bunları buldum:

Son düzenleme:
Ben Logitech f710 kullanmıştım ancak hissiyatı çok kötüydü bana göre. Ondan sonra replika gamepad almıştım yaklaşık 5 ay oldu bir problem yok ona göre daha rahat hissettiriyor.

F710 f310 ile neredeyse aynı olduğu için söylüyorum.

F310 kullanıyorum tek sıkıntısı kullandıktan sonra bileğinizin ağrıması. Bu bütçeye bulabileceğiniz en sağlam gamepad F310'dur. Replika gamepadler ise daha çabuk bozuluyor, çalışıp çalışmaması şansa kalıyor.

F310 kullanıyorum tek sıkıntısı kullandıktan sonra bileğinizin ağrıması. Bu bütçeye bulabileceğiniz en sağlam gamepad F310'dur. Replika gamepadler ise daha çabuk bozuluyor, çalışıp çalışmaması şansa kalıyor.
Hocam sizde haklısınız Logitech kaliteli ama kablolu titreşimsiz 10 senelik kola 850 TL veresim de gelmiyor açıkçası. Tamam yalan yok replikanın da çok eksisi vardır mesela kablosuz olduğu için o paraya çok iyi bir gecikme süresi beklemem. Ama yine de bilmiyorum F310'a sıcak bakamıyorum. Çok kararsız kaldım. Bütçemi biraz daha zorlayıp F710 alsam bilemedi. Çünkü 1000 TL ye yakın para verip kablolu kol kullanmak istemiyorum. Sizde de replika ürünü tavsiye etmiyorsunuz.

Hocam sizde haklısınız Logitech kaliteli ama kablolu titreşimsiz 10 senelik kola 850 TL veresim de gelmiyor açıkçası. Tamam yalan yok replikanın da çok eksisi vardır mesela kablosuz olduğu için o paraya çok iyi bir gecikme süresi beklemem. Ama yine de bilmiyorum F310'a sıcak bakamıyorum. Çok kararsız kaldım. Bütçemi biraz daha zorlayıp F710 alsam bilemedi. Çünkü 1000 TL ye yakın para verip kablolu kol kullanmak istemiyorum. Sizde de replika ürünü tavsiye etmiyorsunuz.
Demin logitech f710 gamepadimle mk11 ve fc24 oynadım harika sadece tek sıkıntısı elini ağrıtması kaba durması ve tetik tuşlarına tam yüklenmenin gerekmesi onun dışında 1 sene oldu müthiş kaliteli konsol bütçeni zorla f310 alma f710 al Düzenleme:Repklikalardan ne çıkacağı belli değil kelekde çıkabilir 2 gün önce bende bunu düşünüyordum ablamla oynamak için 2.kolumuda logitech f710 sipariş ettim

Bütçen yükselmiyorsa replika al. F310 dediğin gibi fiyatını hak etmiyor. Ayrıca tetik tuşları falan yarış oyunları vb. için hiç uygun değil. Replika gamepadlerde de xinput vb. artık ne olarak geçiyorsa destekleri var. Yani sistem rahatça algılıyor. Tabii sorun yaşamamak için Steam'dan şu ayarı açmanı öneririm. FIFA oyunlarda Xbox gamepadleri bile sorun yaşıyor, her oyuna ayrı ayar gerekiyor.

2025-04-13_14-38.webp

Dualshockları daha çok rastgele bireysel satıcılar ürettirip satıyor. Hatta çoğu satıcı eski konsol, gamepad vb. onarıp sıfır diye satan çakal esnaflar oluyor. Bunlardan hangisi daha az sorunlu daha uzun süre hayatta kalır bilemiyorsunuz. Havit gibi bir marka spesifik bir ürün seçip üretse önerebiliriz. Ama burada ürün önerisi yapamıyorum. Sahte yorumları olmayan bir gamepadi, güvenilir bir satıcıdan almaya çalışın.

Hocam sizde haklısınız Logitech kaliteli ama kablolu titreşimsiz 10 senelik kola 850 TL veresim de gelmiyor açıkçası. Tamam yalan yok replikanın da çok eksisi vardır mesela kablosuz olduğu için o paraya çok iyi bir gecikme süresi beklemem. Ama yine de bilmiyorum F310'a sıcak bakamıyorum. Çok kararsız kaldım. Bütçemi biraz daha zorlayıp F710 alsam bilemedi. Çünkü 1000 TL'ye yakın para verip kablolu kol kullanmak istemiyorum. Sizde de replika ürünü tavsiye etmiyorsunuz.

GP30 al.

Bütçen yükselmiyorsa replika al. F310 dediğin gibi fiyatını hak etmiyor. Ayrıca tetik tuşları falan yarış oyunları vb. için hiç uygun değil. Replika gamepadlerde de xinput vb. artık ne olarak geçiyorsa destekleri var. Yani sistem rahatça algılıyor. Tabii sorun yaşamamak için Steam'dan şu ayarı açmanı öneririm. FIFA oyunlarda Xbox gamepadleri bile sorun yaşıyor, her oyuna ayrı ayar gerekiyor.

Eki Görüntüle 140344

Dualshockları daha çok rastgele bireysel satıcılar ürettirip satıyor. Hatta çoğu satıcı eski konsol, gamepad vb. onarıp sıfır diye satan çakal esnaflar oluyor. Bunlardan hangisi daha az sorunlu daha uzun süre hayatta kalır bilemiyorsunuz. Havit gibi bir marka spesifik bir ürün seçip üretse önerebiliriz. Ama burada ürün önerisi yapamıyorum. Sahte yorumları olmayan bir gamepadi, güvenilir bir satıcıdan almaya çalışın.
Hocam F710 alacak gibiyim peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar. Ama F310'a tetik tuşları yarış oyunları için hiç uygun değil demişsiniz bu F710 içinde geçerlimi?