S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Elimde bir Logitech F710 kablosuz gamepad var. Ancak bir süredir bağlantı sorunu yaşıyorum ve bir türlü çözüme ulaşamadım. Durumu şöyle özetleyeyim:

Gamepad üzerindeki LED ışık sürekli yanıp sönüyor, sabitlenmiyor. USB alıcı (dongle) bilgisayara takılı, ama cihaz tam olarak tanınmıyor. Aygıt Yöneticisi’nde “Wireless Gamepad F710” olarak “Diğer Aygıtlar” altında görünüyor ve sarı ünlem simgesi var. Joy.cpl komutuyla kontrol ettiğimde hiçbir gamepad görünmüyor. XInput / DirectInput anahtarını değiştirip denedim, pilleri yeniledim, farklı portları kullandım, başka bilgisayarda da test ettim. Sonuç aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Elimde bir Logitech F710 kablosuz gamepad var. Ancak bir süredir bağlantı sorunu yaşıyorum ve bir türlü çözüme ulaşamadım. Durumu şöyle özetleyeyim:

gamepad üzerindeki LED ışık sürekli yanıp sönüyor, sabitlenmiyor. USB alıcı (dongle) bilgisayara takılı ama cihaz tam olarak tanınmıyor. Aygıt Yöneticisi'nde “Wireless gamepad F710” olarak “diğer aygıtlar” altında görünüyor ve sarı ünlem simgesi var. joy. CPL komutuyla kontrol ettiğimde hiçbir gamepad görünmüyor. Xinput / directınput anahtarını değiştirip denedim, pilleri yeniledim, farklı portları kullandım, başka bilgisayarda da test ettim. Sonuç aynı.

Sürücülerini kurmayı denedin mi?

Merhaba arkadaşlar,

Gamepad üzerindeki LED ışık sürekli yanıp sönüyor, sabitlenmiyor. USB alıcı (dongle) bilgisayara takılı ama cihaz tam olarak tanınmıyor. Aygıt Yöneticisi'nde “Wireless Gamepad F710” olarak “Diğer Aygıtlar” altında görünüyor ve sarı ünlem simgesi var. Joy. CPL komutuyla kontrol ettiğimde hiçbir gamepad görünmüyor. Xinput / DirectInput anahtarını değiştirip denedim, pilleri yeniledim, farklı portları kullandım, başka bilgisayarda da test ettim. Sonuç aynı.

Aygıt yöneticisinde ünlem olan aygıtı veya cihazı kaldır deyin, sürücüleri sil seçeneği çıkarsa onu da tikleyin, sonra alıcıyı çıkarıp tekrar takın.

Sürücülerini kurmayı denedin mi?
Hepsi güncel, kardeşim baktım.

Aygıt yöneticisinde ünlem olan aygıtı veya cihazı kaldır deyin, sürücüleri sil seçeneği çıkarsa onu da tikleyin, sonra alıcıyı çıkarıp tekrar takın.
Deneyeceğim, sağ ol. 🙏

Sorunu çözdüm arkadaşlar, kolay bir işlemi var mış araştıra araştıra buldum.

Son düzenleme: