Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Logitech G HUB uygulaması açılmıyor. Güncelleme ekranı yaklaşık bir haftadır aynı döngüde takılı kaldı, sorunun çözümünü bilen var mı?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• logi.webp
    logi.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 282
Çözüm
İlginize teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

Çözümü kısaca yazmam gerekirse eski sürümü kurarak yapabildim ancak birden fazla denememden sonra açıldı. Hizmetlerden Update işlemini durdurdum ve 2023.8 eski sürümü ile uygulama başladı.

Buradan sırası ile yukarıdan aşağıda sürümleri bulabilirsiniz. İlk birkaç uygulama ilginç şekilde açılmadı ve döngüde takılmaya devam etti. Bende çalışan sürüm 2023.8 oldu. Ayarlarımı kaybettim :/
Esen kalın.
Uygulama içerisinde ses ayarlarım var, kaybederim endişe ile silmedim.

Logitech Destek ile konuştuğumda şöyle denmişti, bu şekilde ayarlarınızı kaybetmezsiniz. Aynısını yapabilirsiniz:

"G HUB ayarlarınızı yedeklemek için C:\Users[USERNAME]\AppData\Local\LGHUB konumuna gidin; burada [USERNAME] Windows hesabınıza özgü olacaktır.
settings.db dosyasını bulun ve masaüstünüzde veya seçtiğiniz farklı bir konumda bir kopyasını oluşturun.
settings.db dosyanızı yedekledikten sonra..."

Hatta yedekleme yaptıktan sonra direkt şu şekilde silin:

"Görev Yöneticisi'ni açın ve çalışan Logitech G HUB işlemi olmadığından emin olun. Daha ileri gitmeden önce her birinde görevi sonlandırmanız gerekir:
Görev çubuğunuzda Logitech G HUB'a sağ tıklayın ve Çıkış'ı seçin.
Görev Yöneticisi'ni açın ve çalışan Logitech G HUB işlemlerini arayın. Çalışan işlemler varsa sağ tıklayın ve her biri için Görevi sonlandır'ı seçin.
Windows'u kullanarak G HUB'ı kaldırın (Program Ekle veya Kaldır).
ÖNEMLİ: settings.db dosyanızı yedeklediniz mi? Bu son şansınız.

Çalışan G HUB işlemleri olmadığını doğruladıktan sonra, aşağıdakileri yapın:

C:\Program Files\ konumuna gidin ve LGHUB klasörünü silin.
C:\ProgramData\ konumuna gidin ve LGHUB klasörünü silin.
C:\Users<kullanıcı adı>\AppData\Local\ konumuna gidin ve LGHUB klasörünü silin.
C:\Users<kullanıcı adı>\AppData\Roaming\ konumuna gidin ve LGHUB klasörünü silin.
Yeniden başlatın.
G HUB'ı indirin ve yeniden yükleyin."

@EsatKa İlginize teşekkür ederim. Adım adım hepsini denedim, eski dosya yedeğini de sildim üstelik ancak problem hala devam ediyor. İlginç tarafı uygulama yüklenirken 2024.7 versiyonu ile yüklüyor. Uygulamayı sildiğimde 2024.8 ile siliniyor. Eski sürümde kalsa problem yaşamayacağım.

Şu vatandaşı kısıtlamanın bir formülü var mı?

Dosya Ekleri

• upd.webp
    upd.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 237
@EsatKa İlginize teşekkür ederim. Adım adım hepsini denedim, eski dosya yedeğini de sildim üstelik ancak problem hala devam ediyor. İlginç tarafı uygulama yüklenirken 2024.7 versiyonu ile yüklüyor. Uygulamayı sildiğimde 2024.8 ile siliniyor. Eski sürümde kalsa problem yaşamayacağım.

Garip, çünkü bildiğim kadarıyla 2024.8 diye bir sürüm yok, bende de 2024.7 sürümü yüklü. Bilgilerim burada tükeniyor maalesef. Yine de size Logitech Destek sitesini atıyorum, bi' görüşmeyi deneyebilirsiniz.

1729930765316.webp

Sağ tıklayıp görevi sonlandırmayı deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim ilginize. Destek ile iletişime geçeyim. Sürümden kaynaklı problem yaşıyorum, indirirken normal ama sonradan 8 sürümüne geçiyor olmalı.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    33 KB · Görüntüleme: 164
  • 2.webp
    2.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 207
Windows Hizmetler kısmında etkinleştirilmiş olarak görünüyor mu diye kontrol eder misiniz?
Hayır göremedim. Arama ekranında en yakın logi_lamparray_service isimli hizmet var ve çalışıyor görünüyor. Bununla alakalı mı bilemedim. Bir de LGHUBUpdarerservice var, durduruldu olarak görünüyor.

Hayır göremedim. Arama ekranında en yakın logi_lamparray_service isimli hizmet var ve çalışıyor görünüyor. Bununla alakalı mı bilemedim.

Windows + R yapıp, MSConfig yazın ve enterlayın. Gelen pencereden Hizmetlere girip, alttaki Microsoft hizmetlerini gizle kismina tik atın. Bu pencereden bir kontrol edin Logitech'e ait servislerden aktif olmayan tiksiz duran hizmet var mi diye?

Bunlarda sonuc vermezse Revo Uninstalll uygulamasi ile logiteche ait tum kalıntıları temizle seçeneği ile her şeyi kaldır. Anca o şekilde yeniden çalışmasını sağlar.

Son düzenleme: