Kesinlikle. Yazılımı, kulaklığı, Windows'u kapatıp açınca dengeleri bozuluyor. Kulaklığınız ne sizin?Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta yazılımı kapatıp açarsanız çok daha değişiyor yüzdeler. Özellikle şarjı azalırken uygulama bildirim gönderiyor şarj az diye giriyorum uygulamaya daha %30 şarjım var gözüküyor.
G PRO X 2 LightSpeed kullanıyorum alalı 1 ay felan oluyor. Şu an yazılımı tamamen kapattım Dolby Access üzerinden kullanıyorum ve kulaklık inanılmaz değişti. Yani resmen kulaklığı engelliyor yazılım.Kesinlikle. Yazılımı, kulaklığı, Windows'u kapatıp açınca dengeleri bozuluyor. Kulaklığınız ne sizin?
Birkaç gün oluyor benim de. G HUB ile alakalı olumsuzlukları okumuştum ama şans veriyorum biraz da başlarda şimdi. Dolby'i önceki kulaklığımda kullanıyordum ama şu an seçemiyorum uzamsal ses olarak. G HUB'ı kaldırmanız mı gerekti sizin Dolby kullanabilmek için?G PRO X 2 LightSpeed kullanıyorum alalı 1 ay felan oluyor. Şu an yazılımı tamamen kapattım Dolby Access üzerinden kullanıyorum ve kulaklık inanılmaz değişti. Yani resmen kulaklığı engelliyor yazılım.
Rehberinizi bekliyorum.