Gece

Üstün
Yazılımda mı bir sorun var yoksa kulaklığımda mı, anlayamadım. Gösterdiği yüzdeler birbirine yakın olsa da sonuç olarak hatalı. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ani değişiklikler de oluyor.

Ekran görüntüsü 2025-01-25 144804.webp
Ekran görüntüsü 2025-01-25 144928.webp

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Hatta yazılımı kapatıp açarsanız çok daha değişiyor yüzdeler. Özellikle şarjı azalırken uygulama bildirim gönderiyor şarj az diye giriyorum uygulamaya daha %30 şarjım var gözüküyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta yazılımı kapatıp açarsanız çok daha değişiyor yüzdeler. Özellikle şarjı azalırken uygulama bildirim gönderiyor şarj az diye giriyorum uygulamaya daha %30 şarjım var gözüküyor.
Kesinlikle. Yazılımı, kulaklığı, Windows'u kapatıp açınca dengeleri bozuluyor. Kulaklığınız ne sizin?

Kesinlikle. Yazılımı, kulaklığı, Windows'u kapatıp açınca dengeleri bozuluyor. Kulaklığınız ne sizin?
G PRO X 2 LightSpeed kullanıyorum alalı 1 ay felan oluyor. Şu an yazılımı tamamen kapattım Dolby Access üzerinden kullanıyorum ve kulaklık inanılmaz değişti. Yani resmen kulaklığı engelliyor yazılım.

G PRO X 2 LightSpeed kullanıyorum alalı 1 ay felan oluyor. Şu an yazılımı tamamen kapattım Dolby Access üzerinden kullanıyorum ve kulaklık inanılmaz değişti. Yani resmen kulaklığı engelliyor yazılım.
Birkaç gün oluyor benim de. G HUB ile alakalı olumsuzlukları okumuştum ama şans veriyorum biraz da başlarda şimdi. Dolby'i önceki kulaklığımda kullanıyordum ama şu an seçemiyorum uzamsal ses olarak. G HUB'ı kaldırmanız mı gerekti sizin Dolby kullanabilmek için?

Ben Reddit'te gezerken denk gelmiştim. Epey bir çoğunluk kulaklığın epey değiştiğini yazmış. Ben de denedim ve çok beğendim. G-Hub'ı kaldırmak gerekmiyor. Fakat G-Hub üzerindeki ayarlara erişemiyorsunuz. Erişmek isterseniz tekrardan eski haline getirmek gerekiyor kulaklığı. Yakında bir rehber yapacağım konu hakkında çünkü Logitech bütün konuları sildirtmiş, konu sahiplerine.

1737814490186.webp

1 senedir G Pro X modelini kullanıyorum, aynı durum ben dahil birçok kişide var mış. Hatta şarj seviyesinin azalma yüzdesini bile doğru göstermiyor gibi geldi bana. Uzun saatler %75'e zor inerken, %70'den %40'a daha kısa sürede düşüyor şarjı. Üstelik ses seviyesini sürekli olarak 24 civarında tutuyorum. Dolayısıyla yazılım sayesinde yanıltıcı şarj bilgisi de veriyor.
Yakında bir rehber yapacağım konu hakkında
Rehberinizi bekliyorum.