Detaylar
Kim cevapladı?Gece
Üstün
Kesinlikle. Yazılımı, kulaklığı, Windows'u kapatıp açınca dengeleri bozuluyor. Kulaklığınız ne sizin?Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta yazılımı kapatıp açarsanız çok daha değişiyor yüzdeler. Özellikle şarjı azalırken uygulama bildirim gönderiyor şarj az diye giriyorum uygulamaya daha %30 şarjım var gözüküyor.
Shriena
Yetkin
G PRO X 2 LightSpeed kullanıyorum alalı 1 ay felan oluyor. Şu an yazılımı tamamen kapattım Dolby Access üzerinden kullanıyorum ve kulaklık inanılmaz değişti. Yani resmen kulaklığı engelliyor yazılım.Kesinlikle. Yazılımı, kulaklığı, Windows'u kapatıp açınca dengeleri bozuluyor. Kulaklığınız ne sizin?
Gece
Üstün
Birkaç gün oluyor benim de. G HUB ile alakalı olumsuzlukları okumuştum ama şans veriyorum biraz da başlarda şimdi. Dolby'i önceki kulaklığımda kullanıyordum ama şu an seçemiyorum uzamsal ses olarak. G HUB'ı kaldırmanız mı gerekti sizin Dolby kullanabilmek için?G PRO X 2 LightSpeed kullanıyorum alalı 1 ay felan oluyor. Şu an yazılımı tamamen kapattım Dolby Access üzerinden kullanıyorum ve kulaklık inanılmaz değişti. Yani resmen kulaklığı engelliyor yazılım.
Shriena
Yetkin
Ben Reddit'te gezerken denk gelmiştim. Epey bir çoğunluk kulaklığın epey değiştiğini yazmış. Ben de denedim ve çok beğendim. G-Hub'ı kaldırmak gerekmiyor. Fakat G-Hub üzerindeki ayarlara erişemiyorsunuz. Erişmek isterseniz tekrardan eski haline getirmek gerekiyor kulaklığı. Yakında bir rehber yapacağım konu hakkında çünkü Logitech bütün konuları sildirtmiş, konu sahiplerine.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
1 senedir G Pro X modelini kullanıyorum, aynı durum ben dahil birçok kişide var mış. Hatta şarj seviyesinin azalma yüzdesini bile doğru göstermiyor gibi geldi bana. Uzun saatler %75'e zor inerken, %70'den %40'a daha kısa sürede düşüyor şarjı. Üstelik ses seviyesini sürekli olarak 24 civarında tutuyorum. Dolayısıyla yazılım sayesinde yanıltıcı şarj bilgisi de veriyor.
Rehberinizi bekliyorum.