Ses kalitesi:
Ses kalitesi güzel mi, güzel. Ancak bu paraya alabileceğiniz "oyuncu zırvalaması" olmayan kulaklıklardan daha kötü olduğunu söylüyor çoğu kişi. Ben gene de hem oyun oynayan hem de müzik dinleyen birisi olarak gayet güzel buldum.
Surround:
Ayarlardan sanal 7.1 Surround'u açarsanız inanılmaz bir şekilde bass seviyesini arttırmaktan başka bir işe yaramıyor. Kulağınız zaten buna dayanamayıp kapatıyorsunuz ancak bu özellik kapalıyken de zaten yeterli seviyede ses kasmanızı sağlıyor kulaklık. Ama asla elimdeki G633 ile kıyaslayabileceğim bir seviyede değil.
Mikrofon:
Mikrofonu vasat ki ne vasat. Her şeyi kurduktan sonraki ilk Discord görüşmemde arkadaşım sesine ne oldu böyle diye başladı konuşmaya. Ki ben ayarlardan sözde en net olanı seçmiştim, ona rağmen bu halde.
Kullanım Rahatlığı:
Gerçekten çok rahat bir kulaklık, sırf bu yüzden bile tercih edilebilir. Kulaklığın kendisi hafif ve içinden bir deri bir de süngerimsi iki çift kulak kılıfı çıkıyor. Deri olan belirli bir sonra sıkıntı yapsa da sünger olan gerçekten çok rahat. Gözlük kullanmama rağmen hiçbir rahatsızlık vermiyor.
SteelSeries Arctis Nova Pro kabloluyu da denemek için Amazon üzerinden almıştım. Bir kere taktıktan sonra çıkardım, hem ses kalitesi hem de rahatlık olarak asla yarışamaz.
Bir de şu arkadaş Reddit'te ses kalitesini (ve sanırsam da Mikrofon) fixleyebildiğini iddia ediyor ancak denemedim.
Bu paraya alınır mı? Kısmına cevap verirsek tabii ki hayır
Asla parasının hakkını verdiğini söyleyemem ama gerçekten rahat ve görünüş olarak çok güzel.
1 haftalık kullanımdan sonra aslında gene de kalmasını istiyordum ancak sadece 3,5 mm girişini kullanarak dijital piyanoda kullanamadığım için iade etmek zorunda kaldım. Neden çalışmadığını da çözemedim doğrusu.