Aradığım kriterlerde önerebileceğiniz bir ürün varsa seve seve onları da değerlendiririm hocam.
Dostum bence Wraith 'e göz gezdir. Artık avrupa ve amerika marka ürünlerin fiyatlarının yarısı markaya gidiyor. Ben Waizowl kullanıyorum, hayatında hiç duymamışsındır belkide çünkü çok az biliniyor. Lakin o kadar kaliteli ve hayatımda kullandığım en benlik mouse. Keşke yıllar önce bulsaydım diyorum. Ben sadece 3200 TL 'ye aldım üstelik. Şu an 4500 TL ama indirimleri oluyor yararlanabilirsin.

Diğer bir çok ürüne de göz gezdir, incelemelerine bak. Asya pazarı artık o kadar büyüdü ki çok kaliteli ürünler çıkıyor ortaya.

Claw tipi tutuyorum, satın aldığım teknolojik ürünlerde yaşadığım problemler sık olduğu için açıkçası bu satın alacağım yere ve markaya kafayı takmış durumdayım. Amazon'un bile zamanında değişimi reddedip Logitech'in arızalı ürünü geri göndermemi istemeden yeni ürünü göndermesi Logitech'in bu konuda bendeki izlenimini olumlu kıldı.
Artık bunları yapmıyorlar bilgin olsun. Türkiyede garanti kapsamı çok kısıtlandı çünkü herkes ihmal ediyordu. Şu an herhangi iki firmanın garanti olarak birbirinden farkı kalmadı. Önemli olan satın aldığın yer genelde. Örneğin amazon ve trendyol arasındaki uçurumu görebilirsin.

Dostum bence Wraith 'e göz gezdir. Artık avrupa ve amerika marka ürünlerin fiyatlarının yarısı markaya gidiyor. Ben Waizowl kullanıyorum, hayatında hiç duymamışsındır belkide çünkü çok az biliniyor. Lakin o kadar kaliteli ve hayatımda kullandığım en benlik mouse. Keşke yıllar önce bulsaydım diyorum. Ben sadece 3200 TL 'ye aldım üstelik. Şu an 4500 TL ama indirimleri oluyor yararlanabilirsin.

Diğer bir çok ürüne de göz gezdir, incelemelerine bak. Asya pazarı artık o kadar büyüdü ki çok kaliteli ürünler çıkıyor ortaya.

Artık bunları yapmıyorlar bilgin olsun. Türkiyede garanti kapsamı çok kısıtlandı çünkü herkes ihmal ediyordu. Şu an herhangi iki firmanın garanti olarak birbirinden farkı kalmadı. Önemli olan satın aldığın yer genelde. Örneğin amazon ve trendyol arasındaki uçurumu görebilirsin.
Valla açıkçası o değişim meselesi çok uzak bir geçmişte değil, anca birkaç ay olmuştur. Zamanında böyle düşünenlere eski kafalı derdim ama bizzat deneyimleyince hak verdim. Ayrıca dediğiniz modellere de bir bakıp inceleyeceğim, teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Superlight 2 alabilirsiniz. İnceleme yazmıştım okumak isterseniz; https://techolay.net/sosyal/konu/logitech-g-pro-x-superlight-2.106757/

Eklemeyi unutmuşum Logitech garanti konusunda çok yardımcı oluyorlar göz önünde bulundurabilirsiniz.
Güzel ve faydalı bir rehber olmuş, emeğinize sağlık.

Valla açıkçası o değişim meselesi çok uzak bir geçmişte değil, anca birkaç ay olmuştur. Zamanında böyle düşünenlere eski kafalı derdim ama bizzat deneyimleyince hak verdim. Ayrıca dediğiniz modellere de bir bakıp inceleyeceğim, teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Şimdiden hayırlı olsun. Her zaman verdiğiniz paranın karşılığını almanızı isterim. Özellikle Türkiye 'de çok zor bir durum olduğu için genelde F/P açısından mantıklı şeyler kullanıyorum. Wraith bu konuda baya iyi oluyor. Kesinlikle önyargıyla yaklaşmayın lütfen. Tüm Logitech Setup 'umu bırakıp farklı farklı Japon ve Çin markalarına geçtim. Çok mutluyum bu tercihlerimden dolayı.