Batu07

Uzman
Merhaba, Logitech G PRO X Superlight 2 mouse içinden çıkan şarj kablosuna bir ucunu diğerini de USB alıcısını taktığımız aparat kayboldu. İnternette baktım ama bu aparttan bulamadım. Bu aparatı nereden temin edebilirim? Aynı şekilde sorunsuz çalıştıracak aparat varsa önerilerinize açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, Logitech G PRO X Superlight 2 mouse içinden çıkan şarj kablosuna bir ucunu diğerini de USB alıcısını taktığımız aparat kayboldu. İnternette baktım ama bu aparttan bulamadım. Bu aparatı nereden temin edebilirim? Aynı şekilde sorunsuz çalıştıracak aparat varsa önerilerinize açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz bakındım ama iki tarafı dişi olan aynı aparat maalesef ülkemizde yok veya bulamadım, Aliexpresste var. Herhangi bir USB 2.0 veya 3.0 USB uzatma kablosu aynı işi görecektir.
Ayrıca Logitech'e ulaşarak şansınızı deneyebilirsiniz. Firmalar genelde bu tarz ürünleri ücretsiz yollarlar veya satışını gerçekleştirirler.

MediaMarkt'tan aldıysanız yardımcı olurlar Logitech G PRO X2 için aparat satmışlardı.
Bu da bir seçenek, toptan satış yapan firmaların da elinde olabiliyor özellikle distribütörlerin.

Merhaba hocam. Ürünü tedarik edebildiniz mi? Ben de aynı parçayı arıyorum bulamadım. Bilgilendirme geçebilir misiniz?