KS KS Batu07 Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Beğeniler 28 4 Ekim 2025 #11 Ekin dedi: Nereden nasıl iletişime geçtiniz ben şu an iletişime geçmeye çalışıyorum fakat ulaşmak imkansız gibi bir şey… Genişletmek için tıkla... Logitech'in kendi sitesinden mail yoluyla iletişime geçmiştim. Önce canlı destekleri vardı oradan durumu anlattım ve öyle iletişime geçmiştim.
Ekin dedi: Nereden nasıl iletişime geçtiniz ben şu an iletişime geçmeye çalışıyorum fakat ulaşmak imkansız gibi bir şey… Genişletmek için tıkla... Logitech'in kendi sitesinden mail yoluyla iletişime geçmiştim. Önce canlı destekleri vardı oradan durumu anlattım ve öyle iletişime geçmiştim.
Ekin Çalışkan Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 2 4 Ekim 2025 #12 Batu07 dedi: Logitech'in kendi sitesinden mail yoluyla iletişime geçmiştim. Önce canlı destekleri vardı oradan durumu anlattım ve öyle iletişime geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Canlı desteğe ben bir türlü bağlanamadım temsilciye aktarıcam diyip bekletiyor sonra kapatıyor sohbeti. Mail adresi varsa paylaşabilir misin hocam?
Batu07 dedi: Logitech'in kendi sitesinden mail yoluyla iletişime geçmiştim. Önce canlı destekleri vardı oradan durumu anlattım ve öyle iletişime geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Canlı desteğe ben bir türlü bağlanamadım temsilciye aktarıcam diyip bekletiyor sonra kapatıyor sohbeti. Mail adresi varsa paylaşabilir misin hocam?
KS KS Batu07 Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Beğeniler 28 4 Ekim 2025 #13 Ekin dedi: Canlı desteğe ben bir türlü bağlanamadım temsilciye aktaracağım deyip bekletiyor sonra kapatıyor sohbeti. Mail adresi varsa paylaşabilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt bir mail adresi var mı bilmiyorum. Ben canlı destekten iletişime geçmiştim onlar ticket açmıştı.
Ekin dedi: Canlı desteğe ben bir türlü bağlanamadım temsilciye aktaracağım deyip bekletiyor sonra kapatıyor sohbeti. Mail adresi varsa paylaşabilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt bir mail adresi var mı bilmiyorum. Ben canlı destekten iletişime geçmiştim onlar ticket açmıştı.
Ekin Çalışkan Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 2 5 Ekim 2025 #14 Batu07 dedi: Hocam direkt bir mail adresi var mı bilmiyorum. Ben canlı destekten iletişime geçmiştim onlar ticket açmıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim iyi akşamlar.
Batu07 dedi: Hocam direkt bir mail adresi var mı bilmiyorum. Ben canlı destekten iletişime geçmiştim onlar ticket açmıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim iyi akşamlar.