UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar kendi kutusunda gelen siyah stickerleri taktım fareye fakat mouse beyaz olduğundan dolayı çıkarttığım zamanlar beyaz rengi bozmaz değil mi?
Siyah sticker önerisi olan var mı? Yedek olarak almayı planlıyorum.

Siyah olanı kullanıyorum 4 aydır. Stickerlerı kaldırmak istedim kediden dolayı çok tüy tutuyor diye. Yapıştırdığıma pişman oldum. Yapış yapış olmuş altı. Silene kadar canım çıktı. İçine alkol kaçmasın diye uğraştım. Her ne kadar silsem de renginde bariz şekilde fark oldu. Tavsiyem sticker kullanmayın.

Arkadaşlar kendi kutusunda gelen siyah stickerleri taktım fareye fakat mouse beyaz olduğundan dolayı çıkarttığım zamanlar beyaz rengi bozmaz değil mi?
Siyah sticker önerisi olan var mı? Yedek olarak almayı planlıyorum.

Sticker değil grip tape. Grip tape çıkardığında kaplaması kalkar muhtemelen G PRO'nun kaplaması çok kötü uzun kullanımda kaplama çatlayıp sökülüyor. Bir de sigara falan içiliyorsa beyaz renk zaten sararacak bir de sökülücek çatlayıp uzun vadede

Dosya Ekleri

• logitech-superlight-x-v0-or40heqk6h7c1.webp
    logitech-superlight-x-v0-or40heqk6h7c1.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 40
  • logitech-gpro-superlight-peeling-paint-v0-871ezcl457g81.webp
    logitech-gpro-superlight-peeling-paint-v0-871ezcl457g81.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 40
Siyah olanı kullanıyorum 4 aydır. Stickerlerı kaldırmak istedim kediden dolayı çok tüy tutuyor diye. Yapıştırdığıma pişman oldum. Yapış yapış olmuş altı. Silene kadar canım çıktı. İçine alkol kaçmasın diye uğraştım. Her ne kadar silsem de renginde bariz şekilde fark oldu. Tavsiyem sticker kullanmayın.
4 aydır grip tape sök değiştir yapmadıysan normal. Grip tape kullanırsın max 1 ay bilemedin 1.5 ay sonra değiştirirsin oda kullanıma bağlı.

Değiştirmem gerektiğini bilmiyordum. Sırf var diye yapıştırmıştım. Tutmakta sorun yaşamadım söktükten sonra.
Kullanıma göre kir ve ter topluyor o yapı. Sonuçta kirli bir bezle ürünü tutmak gibi oluyor bir süre sonra. Ne kadar düzenli değişirse o kadar iyi. Her farede sorun yapar mı yapmaz ama GPROX superlight serisi kaplamasının narinliği ile bilinen bir seri. Öyle olunca kazaların yaşanması daha olası oluyor. Belki başka bir farede sorun yaşamazsın 6 ay grip takılı kalır. GPX o konuda şanssız bir ürün.

Kullanıma göre kir ve ter topluyor o yapı. Sonuçta kirli bir bezle ürünü tutmak gibi oluyor bir süre sonra. Ne kadar düzenli değişirse o kadar iyi. Her farede sorun yapar mı yapmaz ama GPROX superlight serisi kaplamasının narinliği ile bilinen bir seri. Öyle olunca kazaların yaşanması daha olası oluyor. Belki başka bir farede sorun yaşamazsın 6 ay grip takılı kalır. GPX o konuda şanssız bir ürün.
Aldığım gün kutudan çıkartırken yere düşürdüm. Üstelik sert zemine. Bir problem olmadı ama dediğinizi aklımda tutacağım. Teşekkür ederim.