UnkownTecho
Uzman
Arkadaşlar bu mouse çok öneriliyor yabancı forumlarda, sizce ne gibi değişiklikler yapılmış? Alınır mı?
Yani alınır mı hocam hoşuma gitti sence ?Niş bir ürün açıkçası. Rapid trigger bir mouse istiyorsaniz başka bir seçeneğiniz zaten yok. Alınır mı sorusu da dolayısıyla sorulamiyor.
Yeni geldiği için uçuk fiyatta. Biraz beklerseniz fiyatı düşer.
Hocam bekledikce TR'de artar diye şüphe etmekteyim.Yeni geldiği için uçuk fiyatta. Biraz beklerseniz fiyatı düşer.
Gerek yok. Fantaziye kaçıyor yani.Hocam bekledikce TR'de artar diye şüphe etmekteyim.
Sence alınmalı bir mouse'midir ?
Güncel olarak Superlight 2 ve Viper V3 Pro kullanmaktayım.
Superlight 2 Mouse ile aralarındaki tek fark tıklama özelliği olması lazım dimi hocam ? yanlış araştırmadıysam.
Detaylı inceleme bulamadım. Coating sorununu gidermişlerdir herhalde o kadar eşek değillerdir yani. MCU olarakta yeni nesil Nordic 54H20 ya da Nordic 54l15 kullanmışlardır belki, tam detaylı bilgi bulamadım. 1-2 haftaya yaygınlaşır incelemeler.Superlight 2 Mouse ile aralarındaki tek fark tıklama özelliği olması lazım dimi hocam ? yanlış araştırmadıysam.
Yani kesin al kaçırma denilecek bir mouse'mi yoksa değil mi hocam ona göre şimdi siparişi vericem veya vermicem.Detaylı inceleme bulamadım. Coating sorununu gidermişlerdir herhalde o kadar eşek değillerdir yani. MCU olarakta yeni nesil Nordic 54H20 ya da Nordic 54l15 kullanmışlardır belki, tam detaylı bilgi bulamadım. 1-2 haftaya yaygınlaşır incelemeler.