Takılma sorununun düzeltildiği doğru galiba ama yine 500 vermezdim, Razer Cobra ara sıra o fiyat bandına düşüyor onu alırdım. Düşmezse de SS Prime.
Detaylar
Kim cevapladı?
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Kesinlikle katılıyorum hakaret etsem ban yiyeceğim ondan korkuyorum.![]()
Aslında buraya öneri konusu pek açılmaz ucuz olduğu için insanlar her markaya çöp yaa bu alınmaz işte bunun sorunu çok vs diyebiliyor. Ama kendisi kalkıp 5 10 bin TL'lik ürün kullandığı zamanda hava atmasını biliyor maalesef bizim insanımıza öneri yapılmaz.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Katılıyorum, kardeşim madem bir şey atıyorsun neden attığını niye söylemiyorsun Logitech G102 konusu açtı orada da eleştirdim aynısını yaptı yardım etmek için göz ardı da etmiyorum.![]()
Can dostum yüce insan olur böyle şeyler. Her zaman beğenilme
Ayrıca konuya gelirsek yanlış hatırlamıyor isem buna benzer bir konu açılmıştı. Orada da yazdım galiba. G203 Her renginden elimde mevcut
@Ertuğ Eroğlu Haklısın abi, her mesajıma “beğenmediğim” attığı ve cevap vermediği için bir az sinirlendim küfür,hakaret etmiyorum ama hâla “beğenmedim” atması beni çıldırttı.
Sağ ol abi.

@Ertuğ Eroğlu abi ben eleştirilmeme takılmama hatta çok sevinirim ama bu eleştiri değil di açık açık takılıklık Ti artık 1 oldu bir şey demedim 2 oldu demedim 3 oldu burada patladım “beğenmedim” emojisi attığı mesajlarımdan emoji kaldırıldı benim mesajlarım da gitti ama olsun.
Sağ ol abi.
@Ertuğ Eroğlu abi ben eleştirilmeme takılmama hatta çok sevinirim ama bu eleştiri değil di açık açık takılıklık Ti artık 1 oldu bir şey demedim 2 oldu demedim 3 oldu burada patladım “beğenmedim” emojisi attığı mesajlarımdan emoji kaldırıldı benim mesajlarım da gitti ama olsun.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
@Ertuğ Eroğlu abi ben eleştirilmeme takılmama hatta çok sevinirim ama bu eleştiri değil di açık açık takılıklık Ti artık 1 oldu bir şey demedim 2 oldu demedim 3 oldu burada patladım “beğenmedim” emojisi attığı mesajlarımdan emoji kaldırıldı benim mesajlarım da gitti ama olsun.![]()
Can dostum hepimiz bir değiliz. Ben pembeyi severim Sen yeşili Ben köfte severim, Sen sebze seversin. Benim beğendiğimi sen beğenmez sin, senin beğendiğini ben beğenmem. Eleştirilmek güzeldir. Hepimiz aynı olayda hemfikir olamayız. Beğenmeyebilir ama sinire gerek yok. Bardağın denizden aldığı su ne kadar eksiltir.
Can dostum hepimiz bir değiliz. Ben pembeyi severim sen yeşili ben köfte severim, sen sebze seversin. Benim beğendiğimi sen beğenmez sin, senin beğendiğini ben beğenmem. Eleştirilmek güzeldir. Hepimiz aynı olayda hemfikir olamayız. Beğenmeyebilir ama sinire gerek yok. Bardağın denizden aldığı su ne kadar eksiltir.neşeni bozma bu tür olaylara.
Haklısın abi çok sağ ol vallahi rahatlattınız beni.
Mmh pembe.Can dostum hepimiz bir değiliz. Ben pembeyi severim Sen yeşili Ben köfte severim, Sen sebze seversin. Benim beğendiğimi sen beğenmez sin, senin beğendiğini ben beğenmem. Eleştirilmek güzeldir. Hepimiz aynı olayda hemfikir olamayız. Beğenmeyebilir ama sinire gerek yok. Bardağın denizden aldığı su ne kadar eksiltir.Neşeni bozma bu tür olaylara.