Logitech G203 alınır mı?

Alınır. 3.5 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı olmadı. Eğer eliniz büyükse gayet rahat oturuyor elinize.

Hocam benim hoşuma gitmeyen bir mouse. Daha ucuz neredeyse yarı yarıya olan bir mouse kullanıyordum daha iyi gelmişti.

1500TL’ye ne önerirsiniz?
Belirttiğim gibi Ajazz AJ159 Pro alabilirsiniz Temu'dan, yeni hesap açarsanız %30 indirim kuponu alabiliyorsunuz. Onun dışında bu bütçede pek bir seçenek yok, ikinci ele açık mısınız?
Ha bir de şu sıralar Rapoo VT9 Air diye bir model öneriliyor ama benim bilgim yok o modelle ilgili. Belki @Toby Fox yardımcı olabilir.

Temmuz 2024'ten beri kullanıyorum. Açıkçası bu neredeyse bir senelik süreç boyunca beni hiç yarı yolda bırakmadı. Gayet memnun olduğum bir ürün. Diğer arkadaşların dediği gibi Temu'dan vs. daha iyi bir fare alabilirsiniz ancak alamam derseniz özellikle de fiyatına göre iyi bir fare diyebilirim. Bi' incelemesini yazmıştım bakmak isterseniz:

Polling rate i ne kadar? 1000hz i geçiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…