nomercy
Gelişen
Alınır mı? 1300TL kadar bütçem var, önceliğim logitech olması.
1500TL’ye ne önerirsiniz?Logitech şart değilse Steelseries Prime Plus varken mantıklı değil açıkçası.
Onun dışında Temu'dan kuponla Ajazz AJ159 Pro alınabilir ki bunlardan daha iyi bir tercih olur.
Belirttiğim gibi Ajazz AJ159 Pro alabilirsiniz Temu'dan, yeni hesap açarsanız %30 indirim kuponu alabiliyorsunuz. Onun dışında bu bütçede pek bir seçenek yok, ikinci ele açık mısınız?
Polling rate i ne kadar? 1000hz i geçiyor mu?Temmuz 2024'ten beri kullanıyorum. Açıkçası bu neredeyse bir senelik süreç boyunca beni hiç yarı yolda bırakmadı. Gayet memnun olduğum bir ürün. Diğer arkadaşların dediği gibi Temu'dan vs. daha iyi bir fare alabilirsiniz ancak alamam derseniz özellikle de fiyatına göre iyi bir fare diyebilirim. Bi' incelemesini yazmıştım bakmak isterseniz:
Selamlar, bugün birçok tartışmaya konu olan, Türkiye gibi bir ülkede oldukça F/P bir ürün olan Logitech G203 Lightsync'i inceleyeceğim. İnceleme esnasında olabildiğince tarafsız ve bütün ayrıntılarıyla anlatmaya çalışacağım. Ancak, ondan önce ilk iki başlıkta fare hakkında fazla bilinmeyen iki bilgiyi açıklayacağım. O zaman geçelim.
1. Nedir Bu Logitech G203 Lightsync?
Logitech G203 Lightsync, Logitech'in 2017'nin Ocak ayında duyurduğu ve selefi olan Logitech G203 Prodigy modelinin 2020 yılında yenilenmiş olan bir versiyonudur. Logitech'in en F/P ürünlerinden birisidir, zira 2020...
- EsatKa
- inceleme logitech oyuncu oyuncu faresi
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Fosil mouse bence alınmaz.
Alınır mı? 1300TL kadar bütçem var, önceliğim logitech olması.