nomercy
Gelişen
Kronik scroll encoder sorunu mevcut bu farede, scrollu kısa sürede bozuluyor. Razer'in birkaç modeli hariç hep scroll sorunu var.
Demi hocam eskiden vardı sattım aynı sorun vardı, başka önerir misiniz?Kronik scroll encoder sorunu mevcut bu farede, scrollu kısa sürede bozuluyor. Razer'in birkaç modeli hariç hep scroll sorunu var.
Fosil oğlu fosil, sorunlu model. Alınmaz.
Birkaç model değil sadece VV3 Pro'da bu sorun yok. Geri kalanı sıkıntılı.Kronik scroll encoder sorunu mevcut bu farede, scrollu kısa sürede bozuluyor. Razer'in birkaç modeli hariç hep scroll sorunu var.
Alınır, ben de bunu önermiştim ilk mesajda. Bütçeniz 1000TL civarındaysa alabileceğiniz en iyi cihaz bu.
Biraz arttırsam ne önerirdiniz ya da ideal bğtçe ne olmalı?Alınır, ben de bunu önermiştim ilk mesajda. Bütçeniz 1000TL civarındaysa alabileceğiniz en iyi cihaz bu.
Önceki mesajda belirttiğiniz gibi 1500TL civarına çıkabiliyorsanız yine önceki mesajda belirttiğim gibi Temu'dan kuponla Ajazz AJ159 Pro alabilirsiniz, Temu'dan daha önce hesap açmadıysanız hesap açıp internete Temu %30 kupon diye arama yapın karşınıza çıkar. O mesajda belirttiğim bir model daha vardı (Rapoo VT9 Air) ama o modeli bilmediğim için bir şey diyemiyorum, ilginizi çektiyse ayrı konu açabilirsiniz o cihazla ilgili. Bilenler yardımcı olurlar.Biraz artırsam ne önerirdiniz ya da ideal bütçe ne olmalı?
Bu nasıl hocam?Önceki mesajda belirttiğiniz gibi 1500TL civarına çıkabiliyorsanız yine önceki mesajda belirttiğim gibi Temu'dan kuponla Ajazz AJ159 Pro alabilirsiniz, Temu'dan daha önce hesap açmadıysanız hesap açıp internete Temu %30 kupon diye arama yapın karşınıza çıkar. O mesajda belirttiğim bir model daha vardı (Rapoo VT9 Air) ama o modeli bilmediğim için bir şey diyemiyorum, ilginizi çektiyse ayrı konu açabilirsiniz o cihazla ilgili. Bilenler yardımcı olurlar.
İdeal bir bütçe belirtemem zira her bütçe artışınızda daha iyi bir cihaz alabiliyorsunuz sonuçta, önemli olan sizin ne kadar verebileceğiniz.