Detaylar
Kim cevapladı?Araştırdım, sensörü 10 yıllıkmış ve birtakım sorunları var mış. Peki ya bu mouse yerine alabileceğim hangi mouselar var? Peki ya bu mouse yerine alabileceğim hangi mouselar var? Logitech önerin, önerecekseniz çünkü diğerlerini çok bilmiyorum. Lightsync modelinin sensörünü yenilemişler, doğru mudur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Claw's al valla mis gibi mouse hem de kablosuz.
Crossfire modeline de bakabilirsin.O mouse güzel değil bana göre senin önerdiğin,ama yine de sağ ol!
Elim küçük, 14 cm olarak ölçtüm. Bayram harçlıklarımla bir şey almayı planlıyorum. Akrabalarımın çoğundan harçlık alsam belki 1.400 TL civarı toplayabilirim. Ancak şimdilik 815 TL bütçem var.Alınmaz, aşşırı fosil bir model. Hatta tarihi eser olarak müzede sergilenmesi gerekiyor.
Tam bütçe, tutuş şekli ve el uzunluğunuz nedir?
https://wraithesports.com/products/fantech-helios-ii-1k-wireless-mouse SWAR kodu, Parolapara ve İyzico'nun ilk alışveriş indirimleriyle birlikte çok daha ucuza gelir.elim küçük 14 cm olarak ölçtüm elimi,bayram harçlıklarımla alcam,akrabalarımın çoğundan alsam belki bi 1400 tl falan çıkar,ama şimdilik 815 TL bütçem var
@Toby Fox
Son düzenleyen: Moderatör: