Egel

Çalışkan
Az önce kargodan G29 geldi ve masaya kurup bilgisayara taktım ve G HUB'ı indirdim. Ama G HUB'da direksiyonu döndürünce dönmüyor ve direksiyon çok sert. Ne yapmalıyım?
Direksiyonu hareket ettiriyorum ama hareket ettirdiğim görünmüyor. Aynı şekilde pedal ve vitese de basınca görünmüyor.

Ekran görüntüsü 2025-09-29 143611.webp

Hocam direksiyon üzerindeki yeşil ışık yanıp sönüyor mu?
Merhaba tekrardan geç gördüm kusura bakmayın. Direksiyonu bağladığımda direksiyon kendi kendine dönerek kalibre oluyor ve o sırada debriyaj göstergesi yanıyor. Kalibre bittikten sonra debriyaj ışığı sönüyor ve bu debriyaj ışığı oyunlarda çalışmadı. Forza, ETS 2 ve Asetto'da denedim. Üzerindeki yeşil ışıkta yanıyor her zaman. Direksiyonda fiziksel bir sorun yok oyunlarda çok rahat çalışıyor ama G Hub'da direksiyon çalışmıyor bu yüzdende bazı ayarları yapamıyorum. O yeşil ışığın solunda da PC - PS4 - PS5 modları yazıyor. Hepsini tek tek denedim ama G Hub'da hiçbiride çalışmadı. Oyun oynarken sorun yok ama. Saatlerce araştırdım çözemedim siz yardımcı olursanız çok iyi olur valla.

Hocam bendeki eski sürüm PS3, PS4 modu var sadece. Sorunun yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. G HUB'ı Revo Uninstaller ile silip tekrar yükle istersen. G HUB üzerinden şu ana kadar hiç ayar yapmadım. Oyun içinden düzenlersin en kötü ayarları.
Debriyaj göstergesi çalışmıyor ama çalışmasını isterdim. Bide Forza gibi oyunlarda 900 derece direksiyon olunca zor oluyor. Direksiyonun derecesini düşürmek gerekiyor. Onun içinde G Hub gerekiyor diye biliyorum başka yolu var mı? Dediğinizide yapıcam ama sil yükle yapmıştım birkaç kez işe yarar mı bilmem.

Debriyaj göstergesi çalışmıyor ama çalışmasını isterdim. Bide Forza gibi oyunlarda 900 derece direksiyon olunca zor oluyor. Direksiyonun derecesini düşürmek gerekiyor. Onun içinde G Hub gerekiyor diye biliyorum başka yolu var mı? Dediğinizide yapıcam ama sil yükle yapmıştım birkaç kez işe yarar mı bilmem.
Hocam Forza'da 900 derece alışırsan çok daha keyifli oluyor. İlk başlarda biraz kafayı yersin ama sonra lokum gibi olur. İstersen oyun içi ayarları atabilirim.

Bu videodaki ayarları kullanıyorum. Ayrıca araç modifiyeleri sürüşü çok etkiliyor. Kendi yaptığım rehberi de paylaşıyorum. Oradan kendinize uygun bir şekilde modifiye yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

@Michael MYERS hocam bir şey sormak istiyorum direksiyon bazen çok sert oluyor döndürmekte zorlanıyorum ama döndürebiliyorum. G HUB olmadığı için mi böyle yoksa normal bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim.

@Michael MYERS hocam bir şey sormak istiyorum direksiyon bazen çok sert oluyor döndürmekte zorlanıyorum ama döndürebiliyorum. G HUB olmadığı için mi böyle yoksa normal bir şey mi?
Bazen dediğin nasıl bazen? Araç kullanırken farklı hızlarda mı yoksa anormal bir sertlik mi? Feedback ile alakalı. Ayarlardan güç geri bildirimi ayarını azaltabilirsin.