Merhaba, Logitech G29 direksiyon setini bakım yapıyordum, dişlilere yağını sürdüm normal kapatdım bir sorun yoktu sonra PC'ye taktım direksiyon sol tarafa yarım dönüyor sağ tarafa normal şekilde dönüyor ve kalibrasyon da yapmıyor, ışıkları acık kalıp duruyor.
Logitech G29'un sola tam dönmemesi ve kalibrasyon yapamaması genellikle yazılım veya donanım sorunlarından kaynaklanabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:
1.
USB Bağlantısını Kontrol Edin:
- Direksiyon seti bilgisayara doğru bir şekilde bağlı mı?
- USB bağlantısını çıkarıp yeniden takmayı deneyin.
2.
Güvenli Kapatma:
- Direksiyonu tamamen kapatın.
- Elektrik kaynağını kapatıp birkaç dakika bekleyin ve ardından tekrar açın.
3.
Yazılımı Güncelleyin:
- Logitech’in resmi web sitesinden G29 için en son sürücü ve yazılım güncellemelerini indirin ve kurun.
- Logitech G Hub veya Logitech Profiler yazılımını kullanarak direksiyon setini kontrol edin.
4.
Kalibrasyon Yapın:
- G Hub veya Profiler yazılımında "Kalibrasyon" seçeneğine gidin.
- Yönergeleri izleyerek kalibrasyonu yeniden deneyin.
5.
Dişlilere Yeniden Bakın:
- Yağlama işlemi sonrası dişlilerin yerinde olduğundan ve herhangi bir parçanın yanlış yerleştirilmediğinden emin olun.
- Dişlileri ve motor bağlantılarını kontrol edin.
6.
Farklı Bir Bilgisayarda Deneyin:
- G29’u farklı bir bilgisayara takarak sorunun bilgisayara mı yoksa direksiyon setine mi ait olduğunu kontrol edin.
7.
Garanti Kontrolü:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunuzu çözmezse ve ürün hala garanti kapsamında ise, Logitech ile iletişime geçerek yardım isteyebilirsiniz.
Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Herhangi bir aşamada ek bilgi isterseniz lütfen belirtin.