Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz;
wraithesports.com
Kablolu düşünürseniz de;
www.akakce.com
ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş]
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Kablolu düşünürseniz de;
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Shock Blast
Uzman
Bu model günümüzde alınabilir mi? Eksileri ve artıları neler?
Alınır, ucuz fiyata Wireless ve konforlu bir kulaklık alıyorsunuz, ustune ustelik Bluetooth desteğide var. Eksileri mik ve malzeme kalitesi. Ses kalitesi olarak yüksek bir şey beklememek lazim fakat sesi harman çizgisine kismen yakin, mercury nasıl bilmiyorum.
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Arkadaşım almış bile.
Ah be. Bende alacaktım son anda vazgeçtim. Eğer alsaydım 2 gün sonra 1000 TL düşmüş olacaktı. İyi memnun mu bari?
- Makaleler
- 8
Valla konuyu açtım birkaç saat sonra aldım fotoğrafı geldi hocam. Memnundur istiyordu zaten. Aklındaydı.Ah be. Bende alacaktım son anda vazgeçtim. Eğer alsaydım 2 gün sonra 1000 TL düşmüş olacaktı. İyi memnun mu bari?
İyi hayırlı olsun.Valla konuyu açtım birkaç saat sonra aldım fotoğrafı geldi hocam. Memnundur istiyordu zaten. Aklındaydı.