Logitech G502 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 17702
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 905
  • Etiketler Etiketler
    g502 logitech

17702

Çalışkan
G102 kullanıyorum artık değistirmek istiyorum ağırlıklı olarak Fortnite ve CS oynuyorum sizce alınır mı?

2021 yılında 511 TL iken satın almıştım. Harika bir Mouse, fiyat uçmuş şimdi. Hala da kullanıyorum, tavsiye ederim alınır. Yazılımı, malzeme kalitesi, sağlamlığı harikulade.

2021 yılında 511 TL iken satın almıştım. Harika bir Mouse, fiyat uçmuş şimdi. Hala da kullanıyorum, tavsiye ederim alınır. Yazılımı, malzeme kalitesi, sağlamlığı harikulade.
4 senelik mouse, kronik sorunları var. Ağır. Şu ürünü önermeyi bırakın.
Helios 2 Pro XD3V3 1K modeline bakılabilir. En son 1999TL dolaylarındaydı.

4 senelik mouse, kronik sorunları var. Ağır. Şu ürünü önermeyi bırakın.
Helios 2 Pro XD3V3 1K modeline bakılabilir. En son 1999TL dolaylarındaydı.
Dostum ben bizzat kullanıyorum. 4 senelik olması, kötü bir Mouse olması kötü olduğu anlamına mı gelir. ? İçinden ağırlıklar çıkıyor, sökersin hafifler. Ben hiçbir kronik soruna rastlamadım ayrıca. Sizde velev ki, kullanmadığınız ürünleri kötülemeyi bırakın lütfen. Polemiğe gerek yok.

Kronik yok desek bile Bu fiyatı hak etmiyor hocam.

Kronik yok desek bile Bu fiyatı hak etmiyor hocam.
Hocam ürünün bence en büyük handikabı bu zaten. 2021 yılında da 500 TL' de iyi paraydı. 4 sene önce aldım, hala taş gibi. Fiyat kısmında söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Ama Logitech gerçekten ürünleri uzun ömürlü.

Kullanmadığınız ürünler diyorsun da, ben bu ürünlerin datalarına ve kronikleşme oranlarına da bakıyorum merak etme. Dün girmedim bu işe.
@Toby Fox uğra ciğerim.

Hocam ürünün bence en büyük handikabı bu zaten. 2021 yılında da 500 TL' de iyi paraydı. 4 sene önce aldım, hala taş gibi.
Donanım olarak rezalet, kronik sorunları fazla, ağır ve çıkartılabilir kısmı az.

4 senelik olması kötü olduğunu değil, yeni teknolojilerden uzak kalmış eski bir ürün olduğunu gösterir. Fiyatı da asla özelliklerini karşılayabilecek cinsten değil, ederinden pahalı. Ağırlıklarının sökülmüş hali dahi aşırı ağır, sektör standartlarından apayrı bir seviye. Kronik sorunlarına sizin rastlamamış olmanız da şanslı olduğunuzu gösterir. Bence eski ve pahalı olan ürünleri önermemeli ve bir ürünü sırf kendimiz kullanıyoruz diye çok iyiymiş gibi lanse etmemeliyiz. Bilgisizlik ayıp değildir ancak bilmeden konuşmak ayıptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…