Detaylar
Kim cevapladı?İ
Çok çok daha iyi https://wraithesports.com/products/...dIZheeto7AYxZnpAdpoifPrDYoE8np6BoCngsQAvD_BwE
G102 kullanıyorum artık değistirmek istiyorum ağırlıklı olarak Fortnite ve CS oynuyorum sizce alınır mı?
Eki Görüntüle 139002
Çok çok daha iyi https://wraithesports.com/products/...dIZheeto7AYxZnpAdpoifPrDYoE8np6BoCngsQAvD_BwE
2021 yılında 511 TL iken satın almıştım. Harika bir Mouse, fiyat uçmuş şimdi. Hala da kullanıyorum, tavsiye ederim alınır. Yazılımı, malzeme kalitesi, sağlamlığı harikulade.
SF26
Üstün
4 senelik mouse, kronik sorunları var. Ağır. Şu ürünü önermeyi bırakın.2021 yılında 511 TL iken satın almıştım. Harika bir Mouse, fiyat uçmuş şimdi. Hala da kullanıyorum, tavsiye ederim alınır. Yazılımı, malzeme kalitesi, sağlamlığı harikulade.
Helios 2 Pro XD3V3 1K modeline bakılabilir. En son 1999TL dolaylarındaydı.
G102 kullanıyorum artık değistirmek istiyorum ağırlıklı olarak Fortnite ve CS oynuyorum sizce alınır mı?
Eki Görüntüle 139002
Hayır asla alınmaz bütçe nedir?
Dostum ben bizzat kullanıyorum. 4 senelik olması, kötü bir Mouse olması kötü olduğu anlamına mı gelir. ? İçinden ağırlıklar çıkıyor, sökersin hafifler. Ben hiçbir kronik soruna rastlamadım ayrıca. Sizde velev ki, kullanmadığınız ürünleri kötülemeyi bırakın lütfen. Polemiğe gerek yok.4 senelik mouse, kronik sorunları var. Ağır. Şu ürünü önermeyi bırakın.
Helios 2 Pro XD3V3 1K modeline bakılabilir. En son 1999TL dolaylarındaydı.
Dostum ben bizzat kullanıyorum. 4 senelik olması, kötü bir Mouse olması kötü olduğu anlamına mı gelir? İçinden ağırlıklar çıkıyor, sökersin hafifler. Ben hiçbir kronik soruna rastlamadım ayrıca. Sizde velev ki, kullanmadığınız ürünleri kötülemeyi bırakın lütfen.
Kronik yok desek bile Bu fiyatı hak etmiyor hocam.
Hocam ürünün bence en büyük handikabı bu zaten. 2021 yılında da 500 TL' de iyi paraydı. 4 sene önce aldım, hala taş gibi. Fiyat kısmında söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Ama Logitech gerçekten ürünleri uzun ömürlü.Kronik yok desek bile Bu fiyatı hak etmiyor hocam.
SF26
Üstün
Kullanmadığınız ürünler diyorsun da, ben bu ürünlerin datalarına ve kronikleşme oranlarına da bakıyorum merak etme. Dün girmedim bu işe.Dostum ben bizzat kullanıyorum. 4 senelik olması, kötü bir Mouse olması kötü olduğu anlamına mı gelir. ? İçinden ağırlıklar çıkıyor, sökersin hafifler. Ben hiçbir kronik soruna rastlamadım ayrıca. Sizde velev ki, kullanmadığınız ürünleri kötülemeyi bırakın lütfen. Polemiğe gerek yok.
@Toby Fox uğra ciğerim.
Donanım olarak rezalet, kronik sorunları fazla, ağır ve çıkartılabilir kısmı az.Hocam ürünün bence en büyük handikabı bu zaten. 2021 yılında da 500 TL' de iyi paraydı. 4 sene önce aldım, hala taş gibi.
Loutermilch
Başarılı
4 senelik olması kötü olduğunu değil, yeni teknolojilerden uzak kalmış eski bir ürün olduğunu gösterir. Fiyatı da asla özelliklerini karşılayabilecek cinsten değil, ederinden pahalı. Ağırlıklarının sökülmüş hali dahi aşırı ağır, sektör standartlarından apayrı bir seviye. Kronik sorunlarına sizin rastlamamış olmanız da şanslı olduğunuzu gösterir. Bence eski ve pahalı olan ürünleri önermemeli ve bir ürünü sırf kendimiz kullanıyoruz diye çok iyiymiş gibi lanse etmemeliyiz. Bilgisizlik ayıp değildir ancak bilmeden konuşmak ayıptır.Dostum ben bizzat kullanıyorum. 4 senelik olması, kötü bir Mouse olması kötü olduğu anlamına mı gelir. ? İçinden ağırlıklar çıkıyor, sökersin hafifler. Ben hiçbir kronik soruna rastlamadım ayrıca. Sizde velev ki, kullanmadığınız ürünleri kötülemeyi bırakın lütfen. Polemiğe gerek yok.