Bütçe içerisindeki en iyi modeller bunlar benim bildiğim kadarıyla.Aralarında sadece şekil farkı var.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Çünkü markası Logitech.G502 dünyanın en çok satan mouse modellerindendir aynı zamanda, bu kadar iyi değil ise soruyorum neden bu kadar tercih edilmiş?
G102 de minnacık mouse, aman aman farkı yok ki. Kullanıcı ondan geçecek.Arkadaşlar, şimdi G502 evet eski teknoloji olabilir ama önerirken minnacık mouse öneriyorsunuz. G502'den zorlasan 2 tane içine sıkıştıracak mouse öneriyorsunuz. Teknoloji mi daha önemli, ele oturuşu mu? Ki günlük kullanım için olsa anlarım ama adam CS ve Fortnite oynuyor. En önemli, ele oturması gereken mouse isteyen oyunlar. Burada güzelleme yapmıyorum ama G402'yi resmen kardeşim yaşında, 10 yıldır kullanıyorum ve elime oturduğu için değiştirmiyorum. Deathadder V3 aldım, yeterince büyük ama elime oturmadı diye iade ettim. Sözde çok iyi teknoloji ama el oturuşu daha önemli bir seçenek. Lütfen önerirken ona göre önerin. Mesela kimse diğerlerine nazaran yeni ergonomik bir mouse önermemiş.
Ötekiler minnacık degil, G502 Buldozer gibi mouse.
g102
Teşekkür ederim hocamEski olması maliyeti mi düşürüyor? Cloud 2 fiyatı mı düşüyor? Aksine yükseliyor.
Eğer garantili ise ve eline uygun olduğunu düşünüyorsan alabilirsin. Elin küçükse arkadaşların önerisine bakabilirsin.
Buradaki tartışma konusunu kimse anlamamış galiba. Tartıştığımız konu şu: Elin büyükse sırf teknolojisi için küçücük mouse alınmaz, @17702 . Elin büyükse alabilirsin.
linuxhunter
Çalışkan
G102 kullanıyorum artık değistirmek istiyorum ağırlıklı olarak Fortnite ve CS oynuyorum sizce alınır mı?
Eki Görüntüle 139002
Bilgisayarcıdan 50 TL'ye mouse al daha iyi Ajazz AJ159 alabilirsiniz.
Loutermilch
Başarılı
Hocam ister kabul edin ister etmeyin, G502 denilen mouse 2.200₺'yi harcayabileceğiniz en kötü şey. "2.200₺'yi nasıl en kötü şekilde harcarım?" veya "Nasıl kazıklanırım?" diye soran adama önerilmesi gereken bir ürün. O donanımı ve kablolu yapısıyla maksimum 1.000-1.100₺'dir ederi. Devir değişti artık. Adamlar harcadığı maliyetin üzerine devasa bir kâr oranı ekliyor zaten millet alacak diye. O kadar pislik bir politika ki bu. Keriz yerine koyuyorlar tüketiciyi.Eski olması maliyeti mi düşürüyor? Cloud 2 fiyatı mı düşüyor? Aksine yükseliyor.
Hocam ister kabul edin ister etmeyin, G502 denilen mouse 2.200₺'yi harcayabileceğiniz en kötü şey. "2.200₺'yi nasıl en kötü şekilde harcarım?" veya "nasıl kazıklanırım?" diye soran adama önerilmesi gereken bir ürün. O donanımı ve kablolu yapısıyla maksimum 1.000-1.100₺'dir ederi. Devir değişti artık. Adamlar harcadığı maliyetin üzerine devasa bir kâr oranı ekliyor zaten millet alacak diye. O kadar pislik bir politika ki bu. Keriz yerine koyuyorlar tüketiciyi.
Boşuna dil tüketmeyin hocam bizimkiler yine alıp yine çok güzel bir mouse imiş gibi övmeye devam ederler adamlar da arttırmaya devam ederler fiyatı sonra neden böyle oldu diye ağlarlar şu fareye şu fiyat şaka gibi ederi 1000 bile değil 500 anca.
TUGRAN
Becerikli
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bence en önemlisi ergonomi hangi tutuş şeklinde oynuyorsunuz bilmiyorum ancak bu fareyi SS Prime Wireless öneririm kendim bunu kullanıyorum FACEIT 3K eloyum.
Hocam g102 de kalma kararı aldımHocam ister kabul edin ister etmeyin, G502 denilen mouse 2.200₺'yi harcayabileceğiniz en kötü şey. "2.200₺'yi nasıl en kötü şekilde harcarım?" veya "Nasıl kazıklanırım?" diye soran adama önerilmesi gereken bir ürün. O donanımı ve kablolu yapısıyla maksimum 1.000-1.100₺'dir ederi. Devir değişti artık. Adamlar harcadığı maliyetin üzerine devasa bir kâr oranı ekliyor zaten millet alacak diye. O kadar pislik bir politika ki bu. Keriz yerine koyuyorlar tüketiciyi.
Yeni ürünlerde sağlamlık, dayanıklılık çok düştü artık. Hiçbir zaman o eski sağlamlıklar yok, eskiden ağır olması ürünün eşittir kalite demekti. Şu anda her şey hafiflik üzerine kurulu. NIKE tişört almıştım 5 sene giydim, geçen sene yine aynı marka aldım yakaları şimdiden kötü olmaya başladı. Kumaş kalitesi çok düşmüş, sağlam değil. Ergonomi fikrine katılıyorum dostlarımın, teknoloji mağazalarında elinizde deneyerek almakta çok mantıklı böyle ürünleri. Fikriniz değişirse bir de böyle deneyin.
Hocam ne varsa eskilerde varYeni ürünlerde sağlamlık, dayanıklılık çok düştü artık. Hiçbir zaman o eski sağlamlıklar yok, eskiden ağır olması ürünün eşittir kalite demekti. Şu anda her şey hafiflik üzerine kurulu. NIKE tişört almıştım 5 sene giydim, geçen sene yine aynı marka aldım yakaları şimdiden kötü olmaya başladı. Kumaş kalitesi çok düşmüş, sağlam değil. Ergonomi fikrine katılıyorum dostlarımın, teknoloji mağazalarında elinizde deneyerek almakta çok mantıklı böyle ürünleri. Fikriniz değişirse bir de böyle deneyin.