İyi günler, Logitech G560 2+1 hoparlör setini aldım ve dün ilk defa açıp kurulumunu yaptım. USB ile PC'ye bağladım, Logitech G HUB üzerinden bağlantıyı doğruladım ve ayarları yaptım. İnternet üzerinden video açtığımda sese paralel olarak RGB ışıkları yanıyor fakat ses çıkmıyor. Bluetooth ile telefona bağladığımda da sese paralel olarak RGB ışıkları yanıyor fakat telefondan da ses çıkmıyor. Yani hoparlörden hiçbir şekilde ses çıkışı alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
1.
Bağlantıları Kontrol Et:
- USB bağlantısını kontrol edin. Farklı bir USB portuna takmayı deneyin.
- Hoparlörlerin güç kablosunun düzgün bağlandığından emin olun.
2.
Ses Ayarlarını Kontrol Et:
- Windows ses ayarlarına gidin (ses simgesine sağ tıklayın ve "Ses ayarları" seçeneğine tıklayın).
- "Çıkış Aygıtı" kısmında Logitech G560'yü seçin. Eğer yoksa, "Aygıt özellikleri" veya "Gelişmiş ses ayarları" bölümüne giderek kontrol edin.
3.
Ses Düzeyini Kontrol Et:
- Ses kaynağındaki (örneğin, video oynatıcı) ses düzeyinin açık ve yeterli seviyede olduğundan emin olun.
- Logitech G560'ın kendi ses kontrol düğmelerinin açık olduğunu kontrol edin.
4.
G HUB Yazılımını Güncelleyin:
- Logitech G HUB yazılımını açın ve güncellemeleri kontrol edin. En son sürümü yükleyin.
5.
Bluetooth Bağlantısını Kontrol Et:
- Telefonun Bluetooth ayarlarından Logitech G560’ın bağlandığını doğrulayın.
- Alternatif olarak, başka bir cihazda Logitech G560'ı test edin.
6.
Aygıtı Sıfırlama:
- Hoparlörü sıfırlamak için, güç kaynağından çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar takın.
7.
Farklı Uygulamaları Deneyin:
- Farklı bir medya oynatıcı (örneğin, VLC) kullanarak ses çıkışını tekrar deneyin.
8.
Destek ile İletişime Geçin:
- Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Logitech destek ile iletişime geçerek yardım isteyin.
Herhangi bir adımda sorun yaşarsanız veya daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen belirtin.