8688

Uzman
G733 kullanan varsa dediğimi anlayacaktır. Kulaklığın hoparlör kısmında yan parlak plastikler var ve bende bu kısımlarda çizikler meydana geldi. Kulaklığı yaklaşık 1 ay önce MediaMarkt'tan almıştım ürünü aldığımda böyle bir şey yoktu. Bugün, şimdi kulaklığı temizlerken fark ettim. Acaba masaya düz yatırdığım için mi çizildi? Yoksa temizlerken mi çizildi bilmiyorum. Çok ince, mikro düzeyde çizikler var. Ayrıca o dediğim parlak plastik kısımlar parmak izi tutuyor. Kullananlar varsa sizde de o kısımlarda böyle bir şey var mı?

Dediğim kısım burası.

S41122-19170960(1).webp

Son düzenleme:
G733 kullanan varsa dediğimi anlayacaktır. Kulaklığın hoparlör kısmında yan parlak plastikler var ve bende bu kısımlarda çizikler meydana geldi. Kulaklığı yaklaşık 1 ay önce MediaMarkt'tan almıştım ürünü aldığımda böyle bir şey yoktu. Bugün, şimdi kulaklığı temizlerken fark ettim. Acaba masaya düz yatırdığım için mi çizildi? Yoksa temizlerken mi çizildi bilmiyorum. Çok ince, mikro düzeyde çizikler var. Ayrıca o dediğim parlak plastik kısımlar parmak izi tutuyor. Kullananlar varsa sizde de o kısımlarda böyle bir şey var mı?

Dediğim kısım burası.

Eki Görüntüle 100685

Plastik doğası gereği aşınabilir kullanıma engel olmaz, kozmetik olarak korumak istersen kulaklık standı öneririm. Mağazada deneyimime göre ürünün kalitesi güzel.

Kozmetik zararının tek önemi satarken fiyat acayip ölüyor başka zararı yok ya
Hocam vallaha herhalde temizlerken çizildi. Mikrofiber bez kullandım oralar hep parmak iziydi. Genel bir kulaklık temizliği yapmak istedim 1 ayda bir ekipmanlarımı temizlerim ben. Şimdi ise içime biraz sıkıntı girdi. Tertemiz yüzey şimdi mikro çiziklerle doldu.

Plastik doğası gereği aşınabilir kullanıma engel olmaz, kozmetik olarak korumak istersen kulaklık standı öneririm. Mağazada deneyimime göre ürünün kalitesi güzel.
Kulaklık standı felan bende düşündümde çok gereksiz bir şeymiş gibi geliyor bana. Hem masada yer kaplayacak masam o kadar geniş değil. Kulaklık kafamdayken telefonumu koyuyorum kulaklığın yerine.

Hocam vallaha herhalde temizlerken çizildi. Mikrofiber bez kullandım oralar hep parmak iziydi. Genel bir kulaklık temizliği yapmak istedim 1 ayda bir ekipmanlarımı temizlerim ben. Şimdi ise içime biraz sıkıntı girdi. Tertemiz yüzey şimdi mikro çiziklerle doldu.

Kulaklık standı falan bende düşündümde çok gereksiz bir şeymiş gibi geliyor bana. Hem masada yer kaplayacak masam o kadar geniş değil. Kulaklık kafamdayken telefonumu koyuyorum kulaklığın yerine.

Gereksiz olduğunu düşünüyorsan, çizilebileceğini de göze alman gerekiyor.

Gereksiz olduğunu düşünüyorsan, çizilebileceğini de göze alman gerekiyor.
Sadece o kısımlarda var çizik keşke orayı da mat plastikle kaplasalarmış neden öyle parlak cilalı yapmışlar ki hem parmak izi tutuyor hem de çizik oldu şimdi. Dediğiniz gibi yapacak bir şey yok. Bende olan şey bir başka g733 kullananda da var mı diye merak ettim o yüzden konu açtım. İnsan psikolojisi işte ne yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece o kısımlarda var çizik keşke orayı da mat plastikle kaplasalarmış neden öyle parlak cilalı yapmışlar ki hem parmak izi tutuyor hem de çizik oldu şimdi. Dediğiniz gibi yapacak bir şey yok. Bende olan şey bir başka G733 kullananda da var mı diye merak ettim o yüzden konu açtım. İnsan psikolojisi işte ne yaparsın.

Yeni aldıysanız psikolojik olarak öyle oluyor, bir süre geçtikten sonra umurunuzda olmuyor hocam deneyimlerime göre :hehehe:

Yeni aldıysanız psikolojik olarak öyle oluyor, bir süre geçtikten sonra umurunuzda olmuyor hocam deneyimlerime göre :hehehe:
Zaten ucuz bir şey olsa pek içime oturmazdıda 5600 TL verdim zaten parasını tam olarak hak eden bir kulaklıkta deği benim gözümde. Taş çatlasa 4000 Lira edecek bir kulaklık şu enflasyonda. Diyeceksiniz ki ozaman niye satın aldınız? Ben kulaklık alırken ilk önceliğim konfordu sadece konforlu olsun uzun saatler rahat ettirsin istedim ve bu kulaklık hem kafama hem kulağıma tam oturdu. O yüzden almak istedim.