DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.949 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.177 Yer TR 15 Mayıs 2025 #1 Evde böyle bir zimbirti buldum arkadaşlar, ilginc tuşları falan var. Nedir bu? Bakındım da pek çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
Evde böyle bir zimbirti buldum arkadaşlar, ilginc tuşları falan var. Nedir bu? Bakındım da pek çözemedim.
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 15 Mayıs 2025 #2 Scroll'u stres çarkı gibi olan bir mouse. Ergonomisi ile dikkat çekiyor genelde, daha çok remote çalışanlar tercih etmekte.
Scroll'u stres çarkı gibi olan bir mouse. Ergonomisi ile dikkat çekiyor genelde, daha çok remote çalışanlar tercih etmekte.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.949 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.177 Yer TR 15 Mayıs 2025 #3 Canepe dedi: Scroll'u stres çarkı gibi olan bir mouse. Ergonomisi ile dikkat çekiyor genelde, daha çok remote çalışanlar tercih etmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam döndürunce hidroelektrik türbini gibi dönüyor
Canepe dedi: Scroll'u stres çarkı gibi olan bir mouse. Ergonomisi ile dikkat çekiyor genelde, daha çok remote çalışanlar tercih etmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam döndürunce hidroelektrik türbini gibi dönüyor