shujirea

Başarılı
Merhaba,

2023 Kasım ayında MediaMarkt'dan aldığım Logitech Superlight Pro X faremde yaklaşık 1 haftadır tekerlek problemi yaşıyorum. Problemi örnek vermek gerekirse CS2 oyununda zıplama tuşu olarak wheeldown kullanıyorum. Oyun sırasında bazı anlarda wheeldown yapmama rağmen hiçbir tepki vermiyor. İkinci olarak Chrome'da bazen gezerken sayfaları aşağı indirme sırasında bir anda 1 kez sanki yukarı wheelup yapmışım gibi sayfayı yukarı kaydırıyor. Bu fareye bu kadar para vermeme rağmen böyle şeyleri 6.5-7 ay gibi bir süre içerisinde yaşamam can sıkıcı. Ürünü garantiye göndermek istiyorum bu forumda ve diğer forumlarda araştırdım. Logitech bu konuda çok iyi olduğunu tüketicinin arkasında olduğunu ve bu sürecin hızlı olduğundan bahsediyorlar. Logitech Support sitesine girdiğimde "7/24" dedikleri bir chat box gibi bir yer açılıyor, oraya bilgileri girdiğim de hiçbir şekilde cevap alamıyorum. Botun bana yazdığı mesaj "sizi, görevi devralabilecek ve size daha fazla yardımcı olabilecek canlı bir uzmana aktarırken lütfen bekleyin. Birini bulmam 10 dakika kadar sürebilir" bu oluyor. 3 gündür deniyorum ve hiçbir şekilde kendilerine ulaşamadım. Nasıl yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba. Öncelikle sizinle benzer bir süreçten geçtiğimi aktararak başlamak istiyorum. G502 Lightspeed faremin kauçuk kısmında ufak bir aşınma oldu ve RMA ile bahsettiğiniz bot üzerinde iletişime geçtim. Bu süre zarfında sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca temsilci ile daha anlaşılır konuşmak için translate kullanmamasını rica edin ve İngilizce konuşun. Bana gelen mailler üzerinden anlatım yapacağım, chat siteden silinmiş maalesef ama mail olarak iletmişler.

Screenshot_20240508_154132_Gmail.webp

Bu görüntüde bot ile konuşmaya başlıyorum. Bana seçenekler çıkartıyor, "ÜRÜN DESTEĞİ" diye devam ediyorum.

Giriş yapmamı istiyor, adımı atlıyorum.

Seri numaramı soruyor, farenin seri numarasını giriyorum. Ayrıca doğrulatıyor.

Screenshot_20240508_154142_Gmail.webp

Benden sorunu seçmemi istiyor, kozmetik sorunlarla ilgili seçeneği seçiyorum. Ardından aşınma/kırılma vs. gibi detayları da seçenekler aracılığıyla veriyorum. Bot burada bizim yerimize bütün işleri yapıyor zaten.

Screenshot_20240508_154154_Gmail.webp

Bir temsilciye iletiyor, ancak temsilci bulamazsak size mail atacağız diyor. Mailimi ve istediği bilgileri giriyorum. Ardından bana mail geliyor.

Screenshot_20240508_154205_Gmail.webp

Mailde bana bu soruları soruyor, teker teker cevaplıyorum. Burada faturanız çok önemli. Cevapladıktan sonra bana yine bir mail geliyor.

Screenshot_20240508_154233_Gmail.webp

Gelen mailde değişimin onaylandığını, kargoyu en kısa sürede göndereceklerini söylüyorlar.

Bu mailden sonra 4 gün içinde Hollanda'dan sıfır farem geliyor.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Merhaba. Öncelikle sizinle benzer bir süreçten geçtiğimi aktararak başlamak istiyorum. G502 Lightspeed faremin kauçuk kısmında ufak bir aşınma oldu ve RMA ile bahsettiğiniz bot üzerinde iletişime geçtim. Bu süre zarfında sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca temsilci ile daha anlaşılır konuşmak için translate kullanmamasını rica edin ve İngilizce konuşun. Bana gelen mailler üzerinden anlatım yapacağım, chat siteden silinmiş maalesef ama mail olarak iletmişler.

Eki Görüntüle 44408

Bu görüntüde bot ile konuşmaya başlıyorum. Bana seçenekler çıkartıyor, "ÜRÜN DESTEĞİ" diye devam ediyorum.

Eki Görüntüle 44409

Benden sorunu seçmemi istiyor, kozmetik sorunlarla ilgili seçeneği seçiyorum. Ardından aşınma/kırılma vs. gibi detayları da seçenekler aracılığıyla veriyorum. Bot burada bizim yerimize bütün işleri yapıyor zaten.

Eki Görüntüle 44410

Bir temsilciye iletiyor, ancak temsilci bulamazsak size mail atacağız diyor. Mailimi ve istediği bilgileri giriyorum. Ardından bana mail geliyor.

Eki Görüntüle 44412

Mailde bana bu soruları soruyor, teker teker cevaplıyorum. Burada faturanız çok önemli. Cevapladıktan sonra bana yine bir mail geliyor.

Eki Görüntüle 44415

Gelen mailde değişimin onaylandığını, kargoyu en kısa sürede göndereceklerini söylüyorlar.

Fareniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Cevabınız için çok teşekkür ederim ama o sitedeki neredeyse tüm kombinasyonları denedim 3 gündür ne bir haber ne bir mail reddit üzerinde bir [email protected] böyle bir mail buldum. Mail attım bakalım dönüş olacakmı olsa iyi olur çünki böylesine büyük bir firmanın sitesinde 24/7 canlı destek yazmasına rağmen dumanla haberleşme teknolojisi kullanması çok kötü.

Eki Görüntüle 44408

Eki Görüntüle 44409

Eki Görüntüle 44410

Eki Görüntüle 44412

Eki Görüntüle 44415

Kanka SN'yi karalamamışsın :D Orayı da sil istersen.

1715174842174.webp

1715174932372.webp

İNANILMAZ ! 3 Gün sonra internet sitesindeki canlı sohbet çalıştı birisi cevap verdi. bakalım süreç nasıl işleyecek.

Kendileriyle iletişime geçebildim fakat ürünün faturası ürünün kutusu ürünün kart üzerinden satın alma dökümanını yollamama rağmen. Kendi sistemlerinde bu ürünü fatura ve ürünü doğrulayamadıklarını ve beni satın aldığım yer ile görüşmemi söylediler biraz itiraz etmem üzerine beni üst birime aktarıcaklarını ilettiler. çünki biliyorum satın media markt'a gitsem garanti süreci 1 ay veya daha fazla sürecek media markt ürünü alıp logitech e gönderecek ben direk logiteche göndermek yada garanti sürecini onlara paylaşmak istedim direk muhattap olarak. 48-72 saat içerisinde dönüş sağlayacaklarmış. 3 Kez neden doğrulayamadıklarını sorduğumda "Her ne kadar bunu söylememize izin verilmese de, bunu kendi açımızdan doğrulamak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan emin olabilirsiniz. (tercüme edildi) " böyle bir yazı paylaştı benimle. Bakalım süreç garipleşti

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 44428
İNANILMAZ ! 3 Gün sonra internet sitesindeki canlı sohbet çalıştı birisi cevap verdi. bakalım süreç nasıl işleyecek.

Kendileriyle iletişime geçebildim fakat ürünün faturası ürünün kutusu ürünün kart üzerinden satın alma dökümanını yollamama rağmen. Kendi sistemlerinde bu ürünü fatura ve ürünü doğrulayamadıklarını ve beni satın aldığım yer ile görüşmemi söylediler biraz itiraz etmem üzerine beni üst birime aktarıcaklarını ilettiler. çünki biliyorum satın media markt'a gitsem garanti süreci 1 ay veya daha fazla sürecek media markt ürünü alıp logitech e gönderecek ben direk logiteche göndermek yada garanti sürecini onlara paylaşmak istedim direk muhattap olarak. 48-72 saat içerisinde dönüş sağlayacaklarmış. 3 Kez neden doğrulayamadıklarını sorduğumda "Her ne kadar bunu söylememize izin verilmese de, bunu kendi açımızdan doğrulamak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan emin olabilirsiniz. (tercüme edildi) " böyle bir yazı paylaştı benimle. Bakalım süreç garipleşti

Hocam ne yaptınız ürün elinize ulaştı mı? Logitech değişim ürünü yollayacak Avrupa'da ablamın adresini veriyorum Türkiye'de gümrükle uğraşırız diyorum, bana diyor ki Türkiye ürününü Türkiye'ye yollayabiliriz diyor 32 gündür bekliyor ticket cevap gelecek diye.

Merhaba. Öncelikle sizinle benzer bir süreçten geçtiğimi aktararak başlamak istiyorum. G502 lightspeed faremin kauçuk kısmında ufak bir aşınma oldu ve RMA ile bahsettiğiniz bot üzerinde iletişime geçtim. Bu süre zarfında sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca temsilci ile daha anlaşılır konuşmak için translate kullanmamasını rica edin ve İngilizce konuşun. Bana gelen mailler üzerinden anlatım yapacağım, chat siteden silinmiş maalesef ama mail olarak iletmişler.

Eki Görüntüle 44408

Bu görüntüde bot ile konuşmaya başlıyorum. Bana seçenekler çıkartıyor, "ürün desteği" diye devam ediyorum.

Eki Görüntüle 44409

Eki Görüntüle 44410

Eki Görüntüle 44412

Eki Görüntüle 44415

Hocam aynı işlemleri ben de gerçekleştirdim UPS'den kargo kodum geldi ama şöyle bir sorun var benden T.C. kimlik istemediler ve tüm bilgilerimi eksiksiz vermeme rağmen soy adımın ilk 2 hanesi eksik. Ürün şu an Hollanda da gözüküyor gümrükten nasıl geçecek T.C. olmadan bilginiz var mı?