jackarmis

Uzman
Kablosuz Superlight Pro kullanıyorum. Yıllardır sorunsuz kullanırım. Son 1 haftadır mouse bazen kasarak hareket ediyor. Nasıl tarif etsem bilemedim. Ağır çekimde hareket ediyor, yavaştan donuyor, kafasına göre sağ sol yapıyor. Oyunlarda haliyle çok sorun oluyor. Bunu nasıl çözeriz, bir fikri olan var mı? USB'de temassızlık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cep telefonunda bir pil sagligi var, biliyorsundur. Belirli bir sarj sayisindan sonra pilin sarj tutmamaya baslar. Bunun icindeki pilde yapi olarak ayni. "Yıllardır sorunsuz kullanırım." demissin. O kadar yilda bozulmasi normal. Icindeki pilin turu nedir bilmiyorum. Acip resmini atman gerek.

Sorun ne zaman olsa mouse padden kaldırıp masaya alıyorum ve takılma bitiyor. Mouse padi daha 2 ay önce aldım, nasıl bir sorun böyle bir şeyi tetikliyor olabilir bir fikri olan var mı? Yoksa sadece tesadüf mü?

Mouse pad siyah, masa ise daha acik renkli olmali. Acik renkte yansima daha fazla olacaktir. Pil gucunun dusuk olmasi LED parlakligini azaltir. Bu da siyah zeminde yeteri kadar yansimamasina neden olur. Konu direkt mouse pad ile ilgili degil.

Mouse pad siyah, masa ise daha acik renkli olmali. Acik renkte yansima daha fazla olacaktir. Pil gucunun dusuk olmasi LED parlakligini azaltir. Bu da siyah zeminde yeteri kadar yansimamasina neden olur. Konu direkt mouse pad ile ilgili degil.
Mouse pad full beyaz, masa ise kahverengi. Mouse'u alalı 3 yıl 9 ay olmuş. Bence en az sorunsuz 5 yıl kullanılmalı elit bir mouse. Belki sorun pildedir dediğin gibi ama ben pilden olduğunu düşünmüyorum. Kumanda pili gibi değil bu baya mouse un içini açmak gerekiyor ben beceremem onu

Mouse pad full beyaz, masa ise kahverengi. Mouse'u alalı 3 yıl 9 ay olmuş. Bence en az sorunsuz 5 yıl kullanılmalı elit bir mouse. Belki sorun pildedir dediğin gibi ama ben pilden olduğunu düşünmüyorum. Kumanda pili gibi değil bu baya mouse un içini açmak gerekiyor ben beceremem onu
4 yildır kullaniyorsun ama pilin bozulabilecegine inanmiyorsun. Iyiymis bu da. 👍