Bir kaç ay önce geçtim aşırı memnunum aimim daha iyi durumda ve şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Parlama sorunu oluyor beyaz rengi sararıyor diyenler var. Arkadaşlar ter uzun süre bekleyip kurursa ışık görmesiyle beraber tepkimeye girerek renk değişimlerine yol açar bu normaldir. Elinizi temizleyip düzgün kullanırsanız bir sorun olmaz. Bu her mouse'da ekipmanda yaşanabilir bir durum. Ben elim terlediğinde siliyorum, işim bittiğinde de mouse üzerinde ter izleri görürsem mouse'u da temizliyorum öyle bırakıyorum.

Bir kaç ay önce geçtim aşırı memnunum aimim daha iyi durumda ve şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Parlama sorunu oluyor beyaz rengi sararıyor diyenler var. Arkadaşlar ter uzun süre bekleyip kurursa ışık görmesiyle beraber tepkimeye girerek renk değişimlerine yol açar bu normaldir. Elinizi temizleyip düzgün kullanırsanız bir sorun olmaz. Bu her mouse'da ekipmanda yaşanabilir bir durum. Ben elim terlediğinde siliyorum, işim bittiğinde de mouse üzerinde ter izleri görürsem mouse'u da temizliyorum öyle bırakıyorum.
Teşekkür ederim sipariş verdim nasıl olucak

@29432, ne aldınız hocam?

@shruux, alakası bile yok. Kaplamanin dandikliğinden ötürü tamamen.

images (59).webp
images (60).webp
while-we-are-on-the-gpx2-discoloration-train-v0-eyr4i5clclfe1.webp
images (58).webp

Başka hangi farede var bu durum? Hiçbirinde yok. Sadece Superlight'ta yaşanıyor, ve tere bağlıyorsunuz bu durumu.

Son düzenleme:
@29432, ne aldınız hocam?

@shruux, alakası bile yok. Kaplamanin dandikliğinden ötürü tamamen.

Eki Görüntüle 213123Eki Görüntüle 213125Eki Görüntüle 213126 Eki Görüntüle 213124

Başka hangi farede var bu durum? Hiçbirinde yok. Sadece Superlight'ta yaşanıyor, ve tere bağlıyorsunuz bu durumu.
Hocam media markta incelerken bile baktığım mouse'un parlaması aşırı minimal durumdaydı orada herkes elliyor ediyor kimin eli temiz kimin ki kirli bilemezsin. Ona rağmen teşhirdeki ürün gayet iyi denecek durumdaydı. Temiz kullanıldığı sürece yıpranma yaşancağını düşünmüyorum bu çoğu üründe geçerli. Ayrıca böyle bir durum yaşansa bile Logitech'in garanti kapsamında yenisini gönderdiğini gördüm yabancı forumlarda.

Bu arada bu sorunu sadece beyaz renkte gördüm ona özgü bir durum olabilir. Benim bahsettiğim mağazadaki siyah renkti. Bende zaten beyaz kirlendiği için siyahını aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Elim terledikçe temizliyorum. Üstünde leke görürsem temizliyorum. Bu tür şeyler yıpranmayı hızlandırıyor çünkü.

Son düzenleme: