murat95

Uzman
Arkadaşlar 200-250 liraya o zamanın parasıyla Logitech Z506 almıştım ve aktif kullanıyorum. Sahibinden'e ilana 7.500'e koydum 6.000 teklif geldi orta yolu bulup satacağım. Z506 uzun yıllar götürdü gerçekten sağlam üründü ve temiz kullandım o yüzden bu fiyata satıyorum. Bunun yerine de 15-16 arası fiyata Amazon'dan Logitech Z906 alayım diyorum.

Z906'ya bakıldığında eski bir cihaz ama güncel piyasaya göre ve bu fiyata göre hala alınabilecek hoparlörler arasında. Siz ne düşünüyorsunuz Z506 satıp Z906 alınır mı?

PS 5 ve PC için kullanmayı düşünüyorum ayrıca eğer Z906 alırsam nasıl bağlayabileceğim yönünde fikrim yok. Optik girişi yokmuş sanırım.

Koaksiyel var Z906'da da. Bunun yerine iyi bir soundbar almak daha mantıklı olur. AC-3 ve DTS Digital Surround vs. çağdışı kalmış şeyler ve ona 20.000 TL gibi rakamlar verilmez asla (RMS değeri ve 5.1 olması da bahane değil).

Koaksiyel var Z906'da da. Bunun yerine iyi bir soundbar almak daha mantıklı olur. AC-3 ve DTS Digital Surround vs. çağdışı kalmış şeyler ve ona 20.000 TL gibi rakamlar verilmez asla (RMS değeri ve 5.1 olması da bahane değil).
Diğer forumlarda da sordum Z906'yı herkes önerdi aslında. Piyasada 15-16k civarına alınabilecek en iyi ses sistemi dediler.

Bütçenizi bilmiyorum fakat TCL Ray Danz Q85H, Samsung HW-Q990F gibi ürünler daha iyi frekans değerinden tutun özellik olarak bile.
O kadar profesyonel bir şeye ihtiyacım yok işte F/P istediğim için bu modeli tercih ettim normalde.

Güncelleme:

Arkadaşlar Z906 satın aldım ancak kablo bağlantıları hakkında yardıma ihtiyacım var. Optik kablo alıp o şekilde mi bağlantıyı önerirsiniz yoksa 3 kablolu 6channel bağlantıyı mı?

Son düzenleme:
O kadar profesyonel bir şeye ihtiyacım yok işte F/P istediğim için bu modeli tercih ettim normalde.

Güncelleme:

Arkadaşlar Z906 satın aldım ancak kablo bağlantıları hakkında yardıma ihtiyacım var. Optik kablo alıp o şekilde mi bağlantıyı önerirsiniz yoksa 3 kablolu 6channel bağlantıyı mı?
3 kablolu şekilde yapın.