Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
LoL nasıl daha iyi ADC oynanır? Aphelios mainim. Jungle Kayn OTP'den ADC Aphelios OTP olmak istiyorum. Öncesinde de Aphelios oynuyordum, 100k vardı ama daha iyi oynamak istiyorum artık.

Ne önerirsiniz? Bazı oyuncuları görüyorum farklı tuşlara basıyorlar falan. Kai'Sa, Aphelios, Caitlyn oynarım. SUP arkadaşım var yanımda bot pre oynuyoruz.

LoL nasıl daha iyi ADC oynanır? Aphelios mainim. Jungle Kayn OTP'den ADC Aphelios OTP olmak istiyorum. Öncesinde de Aphelios oynuyordum, 100k vardı ama daha iyi oynamak istiyorum artık.

Ne önerirsiniz? Bazı oyuncuları görüyorum farklı tuşlara basıyorlar falan. Kai'Sa, Aphelios, Caitlyn oynarım. SUP arkadaşım var yanımda bot pre oynuyoruz.
Farklı tuşlara basmaktan kastınız muhtemelen kite atmak için tuş kullananlar. YouTube'dan "Kite Nasıl Atılır?" Diye aratıp direkt olarak öğrenebilirsiniz. Yavaş yavaş antremanlarla kendinizi geliştirirsiniz.

Ben bu sezonda kimseye ADC mainlemeyi önermiyordum. ADC rolü oyun tarihinin neredeyse en kötü halindeydi. Ancak özellikle son 2 yamaya baktığımızda Riot bu durumu değiştirecek. Bundan dolayı düşünebilir bir hale geldi artık durum.

Support arkadaşın neleri oynuyor, gelişmeye açık mı, yoksa bronz eloda "takım kötü geliyor abi" kafasında biri mi?

Aphelios tercihi hakkında, bence iyi bir tercih değil. Başlangıçta çok daha kolay ve öğrenmesi hızlı şampiyonlar var. Örneğin Ashe, Tristana, Varus, Jinx gibi. Ama Aphelios da iyi durumda. Özellikle matchupları güzel. Bir kaç yama buff da aldı son dönemde. Özel bir ilgin varsa oynayabilirsin.

Farklı tuşlara basmaktan kastınız muhtemelen kite atmak için tuş kullananlar. YouTube'dan "Kite Nasıl Atılır?" Diye aratıp direkt olarak öğrenebilirsiniz. Yavaş yavaş antremanlarla kendinizi geliştirirsiniz.

Ben bu sezonda kimseye ADC mainlemeyi önermiyordum. ADC rolü oyun tarihinin neredeyse en kötü halindeydi. Ancak özellikle son 2 yamaya baktığımızda Riot bu durumu değiştirecek. Bundan dolayı düşünebilir bir hale geldi artık durum.

Support arkadaşın neleri oynuyor, gelişmeye açık mı, yoksa bronz eloda "takım kötü geliyor abi" kafasında biri mi?

Aphelios tercihi hakkında, bence iyi bir tercih değil. Başlangıçta çok daha kolay ve öğrenmesi hızlı şampiyonlar var. Örneğin Ashe, Tristana, Varus, Jinx gibi. Ama Aphelios da iyi durumda. Özellikle matchupları güzel. Bir kaç yama buff da aldı son dönemde. Özel bir ilgin varsa oynayabilirsin.
Sup arkadaşım yuumi millio soraka falan oynuyor. Bronzuz benim peakim plat güncel gold-gümüş. Gelişmeye açık pek değil eğlencesine oynayan ve orda şurda şifa bassaydın daha iyiydi diyorum bazen. Dalgasına bir şeyler anlatıyor sinir oluyorum bazen beni de dinlemiyor. Jungleımız da kötü olduğundan lanei veriyoruz genelde. Sonrasında topa geçip minyon kesip kasılıp tekliyorum herkesi.

Aphelios oynuyorum çünkü OTP olmak istiyorum ve damageini çok iyi buluyorum diğer adclere karşı ve çok yönlü kimse de bilmiyor bu çarın potansiyelini düşük eloda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yuumı ve Lulu SUP ile şu an Master da 200lplere geldim ve hesap şu an 59 seviye, bence olay yuumı ve Lulu da eğer kendinize güveniyorsanız Ashe ve TW oynayarak atlayabilirsiniz, Nilah da oynanır ancak son yama nerf yemiş ama ne olduğunu bilmiyorum.

Bu arada mastera çıkmadan önceki peak rankım da elmas 2 idi Lulu yuumı pre ile Master 200lplerde geziyorum ancak yeni hesap açmanızı öneririm.

Sonradan gördüm, Aphelios da iyi yanına mage SUP'lar geldiğinde lane kazanması bir hayli kolay oluyor elo da bronz iken yanındaki pren de mage SUP oynayarak zevk alacağını düşünüyorum.

Yuumı ve Lulu SUP ile şu an Master da 200lplere geldim ve hesap şu an 59 seviye, bence olay yuumı ve Lulu da eğer kendinize güveniyorsanız Ashe ve TW oynayarak atlayabilirsiniz, Nilah da oynanır ancak son yama nerf yemiş ama ne olduğunu bilmiyorum.

Bu arada mastera çıkmadan önceki peak rankım da elmas 2 idi Lulu yuumı pre ile Master 200LPlerde geziyorum ancak yeni hesap açmanızı öneririm.
Hocam ben Eskiden Jungle maindim şu an bilgisayar aldım. 1 yıldır Valorant oynuyorum lol arka planda şu aralar lole sardım bir daha.
Ellerim o kadar hızlı değil Ashe ve TW için. Yuumi alsa da supportum dayak yiyorum engage sup olunca karşıda ben engage sup alıp kesmek isteyen tarafım daha çok. Tam da skin almıştım yeni hesap alır mıyım bilmem çünkü 12 win streak yaptım.

Hocam ben eskiden Jungle maindim şu an bilgisayar aldım. 1 yıldır Valorant oynuyorum LoL arka planda şu aralar LoL'e sardım bir daha.
Ellerim o kadar hızlı değil Ashe ve TW için. Yuumi alsa da Support'um dayak yiyorum engage SUP olunca karşıda ben engage SUP alıp kesmek isteyen tarafım daha çok. Tam da skin almıştım yeni hesap alır mıyım bilmem çünkü 12 Win streak yaptım.

Hocam siz daha oyunu öğrenmiş ancak kendini geliştiren kısımdasınız, normal veya botlara karşı kendinizi arada geliştirin baktınız eliniz hızlanıyor ranked girersiniz.

Bu arada mastera çıkmadan önceki peak rankım da elmas 2 idi Lulu yuumı pre ile Master 200LPlerde geziyorum ancak yeni hesap açmanızı öneririm.

Lulu eski gücünde değil hocam. 3-4 yama üst üste nerf yedi. Yuumi de aynı şekilde. Ultisine özellikle bir nerf yedi son dönemde. Onlar yerine bence şu anda zümrüte kadar Nami, Janna; zümrütten sonra Milio, Bard çok güzel oluyor.

Nilahın taban zırhı arttı bir yandan. Yani koridor gücünü biraz arttırıp latedeki gereksiz saldırı hızını biraz kıstılar. Bence iyi de oldu. Çarda haste itemi yok ona rağmen oldukça hızlı giriyor.

Lulu eski gücünde değil hocam. 3-4 yama üst üste nerf yedi. Yuumi de aynı şekilde. Ultisine özellikle bir nerf yedi son dönemde. Onlar yerine bence şu anda zümrüte kadar Nami, Janna; zümrütten sonra milio, Bard çok güzel oluyor.

Nilah'ın taban zırhı arttı bir yandan. Yani koridor gücünü biraz arttırıp latedeki gereksiz saldırı hızını biraz kıstılar. Bence iyi de oldu. Çarda haste itemi yok ona rağmen oldukça hızlı giriyor.

Hala oynanır daha yeni çıktım zaten hala çalışıyor tabii eskisi gibi değil orası ayrı ancak üzmez zaten peeler suplardan ziyade mage SUP da öneriyorum hem oynaması da zevkli.

500k Kayn 500k WW var hocam. Neden elimi ısıtayım anlamadım?

Oyuna ilk girdiğiniz maçta eliniz soğuk olabiliyor, sanki oyuna yabancısın gibi bir hisse kapılmamak için.

Hala oynanır daha yeni çıktım zaten hala çalışıyor tabii eskisi gibi değil orası ayrı ancak üzmez zaten peeler suplardan ziyade MAG'e SUP da öneriyorum hem oynaması da zevkli.

Ben direkt engage taraftarıyım. Takımı en iyi öyle taşıyorsun. Özellikle Rell, Leona, Nautilus gibi şampiyonların roam yetenekleri oldukça iyi. Böylece kolayca roam atıp midini, jungle'ını öne geçiriyorsun. Tabii TR'de zümrüte kadar bunu yapınca adc'ler flash bariyer basıp koşarak ölüyor, sonra suçu sana atıp trollemeye başlıyorlar😃

Ben direkt engage taraftarıyım. Takımı en iyi öyle taşıyorsun. Özellikle Rell, Leona, Nautilus gibi şampiyonların roam yetenekleri oldukça iyi. Böylece kolayca roam atıp midini, jungle'ını öne geçiriyorsun. Tabii TR'de zümrüte kadar bunu yapınca adc'ler flash bariyer basıp koşarak ölüyor, sonra suçu sana atıp trollemeye başlıyorlar😃

Ha bir de takım takip edecek mi mevzusu var. İyisi mi oyunu iyice öğrenip fresh account ile hesap kasmak. Yoksa hiç oynama daha iyi