LoL'de nasıl daha iyi Yasuo oynanır?

HashiramaSenju

Çalışkan
Selam, League of Legends'de Yasuo ile üst koridor mainlemek istiyorum. Karaktere genel olarak hakimim. Belli başlı komboları biliyorum fakat oyun içinde ne zaman ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.
Örneğin rakibimde tank varken hangi itemleri almam gerektiğinden emin olamıyorum. Tank'a karşı zırh deşmeli build mi yapmalıyım? Bu tarz sorular yüzünden oyuna odaklanamıyorum ve performansım düşüyor.

Hangi pozisyonda hangi itemi almam gerektiğini, erken ve geç oyunda nasıl oynamam gerektiğini anlatabilecek biri var mı?
Mesela erken oyunda tankların beni kesememesi için daha hareketli mi oynamalıyım?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Belki saçma gelecek ama Yasuo oynamayarak gelişebilirsin :D
Maksat diğer çarların ne yapabileceğini anlarsan en azından karşısında oynamasını öğrenirsin.

Çok doğru kırılgan olmayan bir şampiyonla makro oyunu geliştirip sonrasında Yasuo geçebilir.

Aklıma gelmişti. Olması iyi oldu.
Top lane için Yasuo önermem, sert kitle kontrolü olan çarlar gelecek karşına sürekli ve ormancılar "Aaa Yasuo var şunu bir campleyeyim" diyecekler. Keyig alamazsın oyundan.
Evet biliyorum özellikle şu metada oynanması zor ama arkadaşım benim aksime maalesef başka rollerde aynı performansı sergileyemediği için midi bırakmıyor. Zaten bıraktığı gibi oraya çökücem.
Belki saçma gelecek ama Yasuo oynamayarak gelişebilirsin :D
Maksat diğer çarların ne yapabileceğini anlarsan en azından karşısında oynamasını öğrenirsin.
Hocam zaten eskiden de pantheonla top lane oynadığım için rakibime gelebilecek karakterlerin çoğuna karşı oynamayı biliyorum. Ama top lane karakterlerini deneyip hangi pozisyonlarda öldüğüme bakıp rakibime gelince ona göre oynamak iyi bir tavsiye bayramda pek oynama fırsatım olmayacak ama oyuna girebildiğim anda deneyeceğim.

Birkaç yasuo vs'si izledikten sonra birşey fark ettim. Her ne kadar ayarlarım düzgün de olsa sanki skill kullanırken bir gecikme oluyor. Yani saldırı ve yetenek hızına bağımsız olarak bir ayar beni yavaşlatıyor gibi geliyor. Tüm kontroller otomatikte. Bir ayardan dolayı mı oluyor? Ayrıca ayarlarda skillleri otomatik olarak imlecin en yakınındaki hedefe atması gibi bir ayar var mı?
Burda bahsettiğim şey şuydu lars'ın bir videosunda net bir şekilde imleç adamın üstünde olmasa bile ona e atabildiğini gördüm. Bende bunun olmaması normal mi? Önerdiğiniz kişilerin ayarlarını gösterdiği bir video var mı?

Arkadaşım yokken deneme amaçlı yasuoyla mid girdim. Karşımda benden daha iyi olan bir yasuo vardı ama ona rağmen çok da kötü oynamadım. Maçı kaybettik ama nedeni ben değil Afk olmasıydı. Yani sanırım midde oynamaya başlayacağım tabi arkadaşımı midden çıkarmak da ayrı bir zorluk :D

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt