Late game'i oldukça güçlü. Ayrıca koridor aşamasında da bufflar aldı ve matchupları gayet iyi. ADC rolü hala iyi değil ancak ileride daha iyi olacak. Bunun sinyallerini Riot veriyor. Aphelios yine de yeni Adc'ye başlayanlar için doğru bir tercih değil ama OTP olmak istiyorsanız bu tamamen özel bir durum.
Her türlü Aphelios Otp olacağım hocam, eminim.

Her türlü Aphelios OTP olacağım hocam, eminim.

Aphenin oynanısı diğer adclere göre daha zor üstüne yeni başladıysanız earlyde oyundan soğutur sizi. Alışana kadar farklı çarları deneyin daha iyi olacaktır.

Ben de bırakmadan önce son 40 maçımda Max 1-2 tane oynamışımdır. Takip edilmemekten ciddi gına gelmişti artık. Milio aslında şu an çok güzel bir şampiyon ancak düşük elo ad carryleri pasifini düşünmüyorlar, W'yu yalnızca can basmak için zannediyorlar. Özellikle Q'sunu oldukça seviyorum. Müthiş bir disengage yeteneği. Diğer enchanterlar gibi Pyke'a falan da kaybetmezsin karşındaki eleman aşırı iyi değilse.

Ayrıca TR'de matchup bilgisi diye bir şey yok zaten. Adam Draven Lulu'ya karşı Corki Alistar ile kazanabileceğini falan zannediyor. Hadi ADC'ler earlyde denk olsun. Herhangi bir enchanter varken karşıda bir engage ile Lane'i kazanıyorsanız eğer karşınızdaki kişiler büyük hatalar yapmıştır yalnızca. Hele dealistar gibi lane Phase'i acayip zayıf bir şampiyonla.

Sonuna katılmıyorum hocam. Alistar bu patch nerf yemeden önce laning phasei gayet güçlü bir şampiyondu 48 base Armor'u vardı. Düzgün bir Alistar 3'e kadar csleri bile aldırtmaz.

Aphenin oynanısı diğer adclere göre daha zor üstüne yeni başladıysanız earlyde oyundan soğutur sizi. Alışana kadar farklı çarları deneyin daha iyi olacaktır.

Sonuna katılmıyorum hocam. Alistar bu patch nerf yemeden önce laning phasei gayet güçlü bir şampiyondu 48 base Armor'u vardı. Düzgün bir Alistar 3'e kadar csleri bile aldırtmaz.

İlk 3 leveli gayet zayıf bir şampiyon. İlk levellerde prio almanız imkansız yani. Karşıda bir enchanter, mage varken hele asla oynayamazsınız. Tabii ki proplayi sayıyorum. Yoksa Gold, Plat eloda çok matchup diye bir şey yok. Herkes bol bol hata yapıyor zaten.

Bir de çar zaten aşırı güçlü. Disengage yeteneği var, engage yeteneği var, araya dalıp hiçbir engage'in kalamadığı kadar uzun süre kalabiliyor. Bu şampiyonun lane aşaması güçlü olsa metadan asla düşmez.

Ayrıca magelere karşı, enchanterlara karşı güçsüz diye kötü bir şampiyon mu, hayır. Şampiyon Mid ve late gamede çok rahat oyun taşıyabiliyor. Zaten neredeyse bütün engagelerin lane phasede gücü düşüktür. Bunun sebebi zaten direkt yetenek setleri. Oyun kurmayı, pozisyon hazırlamayı amaçlayan şampiyonlar bunlar. Bir Nami gibi koridoru olsa tutamazsınız.

İlk 3 leveli gayet zayıf bir şampiyon. İlk levellerde prio almanız imkansız yani. Karşıda bir enchanter, mage varken hele asla oynayamazsınız. Tabii ki proplayi sayıyorum. Yoksa Gold, Plat eloda çok matchup diye bir şey yok. Herkes bol bol hata yapıyor zaten.

Bir de çar zaten aşırı güçlü. Disengage yeteneği var, engage yeteneği var, araya dalıp hiçbir engage'in kalamadığı kadar uzun süre kalabiliyor. Bu şampiyonun lane aşaması güçlü olsa metadan asla düşmez.

Ayrıca magelere karşı, enchanterlara karşı güçsüz diye kötü bir şampiyon mu, hayır. Şampiyon Mid ve late gamede çok rahat oyun taşıyabiliyor. Zaten neredeyse bütün engagelerin lane phasede gücü düşüktür. Bunun sebebi zaten direkt yetenek setleri. Oyun kurmayı, pozisyon hazırlamayı amaçlayan şampiyonlar bunlar. Bir Nami gibi koridoru olsa tutamazsınız.

Hocam yeni başlamadım 300 level hesabım ban yedi 500k kayn 400k ww var. Adc de eskiden zeri oynardım şimdi Aphelios'a geçtim 1 yıldır arada adc oynuyorum. Aphelios şuan bir 100k falan var.
Early'si güçlü ve karşıma yuumi xayah geldi içimizden geçtiler.
Yanıma nasıl bir sup olması lazım Aphelios ile?

Hocam yeni başlamadım 300 level hesabım ban yedi 500k kayn 400k ww var. Adc de eskiden zeri oynardım şimdi Aphelios'a geçtim 1 yıldır arada adc oynuyorum. Aphelios şuan bir 100k falan var.
Early'si güçlü ve karşıma yuumi xayah geldi içimizden geçtiler.
Yanıma nasıl bir sup olması lazım Aphelios ile?

Thresh, Nami, Lulu, Bard, Milio tarzı şampiyonlarla oynanmalı. Düşük eloda Nami ve lulu önerim. Nami şu anda acayip güçlü. Yakında sağlam nerf gelir.