Nilah deneyeyim o zaman, hoşuma giderse onu oynamaya devam ederim.Tek Nilah W'su ile tokatlanıyor ki kolayca.
Hele ki yanında milio gibi bir çar varsa ölümsüz oluyor zaten.
https://www.leagueofgraphs.com/match/tr/1604697447#participant4 şekil A1 mesela.
Bu arada son maçlarda biraz sinir krizleri geçirdik.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam early Game'de hiçbir zaman kaybetmiyorum, lanemi hep kazanıyorum.
Ancak sürekli laneme gelmeye başlıyorlar ve ölüyorum, early Game'de gank yesem bile 2V1 alabiliyorum.
Ve lanemden çıkmıyorum, hatam yüksek ihtimal bu.
Late Game'de hiçbir şey yapamıyorum, sadece ölüyorum.
Büyük fırsat bulursam oyunu bitirebilecek şekilde adamları kesebiliyorum.
League of Graphs'tan hesabının linkini atar mısın?
League of Graphs'tan hesabının linkini atar mısın?
Buyur hocam.
Gel berber girelim hocam. Bir kaç el atarız. Sup mainim zaten bana da aktivite olur.
Şaun ufak bir işim var hocam, eklerseniz girebiliriz, 1 el atabilirim.Gel berber girelim hocam. Bir kaç el atarız. Sup mainim zaten bana da aktivite olur.
Şaun ufak bir işim var hocam, eklerseniz girebiliriz, 1 el atabilirim.
Sıkıntı yok hocam bende çalışıyorum. Akşama eklerim müsaitliğiniz olur ise gireriz.
Nilah deneyeyim dedim feedledim, bir maç daha gireyim dedim supa gitti Veigar aldı mide gidiyor tek başıma lanede kaldım bıktım gerçekten ya.
Laneye sadece minyon çalamya geliyor, adama buffer al diyorum sıkıcı diyor Veigar alıyor.
Laneye sadece minyon çalamya geliyor, adama buffer al diyorum sıkıcı diyor Veigar alıyor.
SF26
Üstün
Nilah kolay çar değil kral biraz görmek lazım ya, bi de menzili yüksek olan picklere karşı lanede çok fena dayak yiyor. Çözen adam için fenasal çar.Nilah deneyeyim dedim feedledim, bir maç daha gireyim dedim supa gitti Veigar aldı mide gidiyor tek başıma lanede kaldım bıktım gerçekten ya.
Nilah kolay çar değil kral biraz görmek lazım ya, bir de menzili yüksek olan picklere karşı lanede çok fena dayak yiyor. Çözen adam için fenasal çar.
Sözde SUP'um Veigar gitti feedledi karşımdakileri, laneden gitti başka laneleri feedliyor, dive yiyorum, minyon yapmaya çalışsam skill ata ata çalıyor hepsini, sonra konu açınca 9 ölüm ortalaması niye acaba.
SF26
Üstün
Benim de 7.7 ama kafaya takıyor muyum hayır.Sözde SUP'um Veigar gitti feedledi karşımdakileri, laneden gitti başka laneleri feedliyor, dive yiyorum, minyon yapmaya çalışsam skill ata ata çalıyor hepsini, sonra konu açınca 9 ölüm ortalaması niye acaba.
https://www.leagueofgraphs.com/summoner/tr/nicøść+malzahara-1903# bak mesela.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-