Hocam early Game'de hiçbir zaman kaybetmiyorum, lanemi hep kazanıyorum.
Ancak sürekli laneme gelmeye başlıyorlar ve ölüyorum, early Game'de gank yesem bile 2V1 alabiliyorum.

Ve lanemden çıkmıyorum, hatam yüksek ihtimal bu.
Late Game'de hiçbir şey yapamıyorum, sadece ölüyorum.
Büyük fırsat bulursam oyunu bitirebilecek şekilde adamları kesebiliyorum.

League of Graphs'tan hesabının linkini atar mısın?

Nilah deneyeyim dedim feedledim, bir maç daha gireyim dedim supa gitti Veigar aldı mide gidiyor tek başıma lanede kaldım bıktım gerçekten ya.

Laneye sadece minyon çalamya geliyor, adama buffer al diyorum sıkıcı diyor Veigar alıyor.

Nilah deneyeyim dedim feedledim, bir maç daha gireyim dedim supa gitti Veigar aldı mide gidiyor tek başıma lanede kaldım bıktım gerçekten ya.

Laneye sadece minyon çalamya geliyor, adama buffer al diyorum sıkıcı diyor Veigar alıyor.
Nilah kolay çar değil kral biraz görmek lazım ya, bi de menzili yüksek olan picklere karşı lanede çok fena dayak yiyor. Çözen adam için fenasal çar.

Nilah kolay çar değil kral biraz görmek lazım ya, bir de menzili yüksek olan picklere karşı lanede çok fena dayak yiyor. Çözen adam için fenasal çar.

Sözde SUP'um Veigar gitti feedledi karşımdakileri, laneden gitti başka laneleri feedliyor, dive yiyorum, minyon yapmaya çalışsam skill ata ata çalıyor hepsini, sonra konu açınca 9 ölüm ortalaması niye acaba.