noby
Uzman
Maalesef öyle. Yine de TR kadar toksik değil ve çok fazla chat yapmıyorlar.
Çeşitli kullanılması yasak maddeler LoL'den daha sağlıklı.LoL oynayan var mı? Arkadaşlar merak ediyorum. Şu an arkadaşlarım oynuyor ama hiç tavsiye etmiyorlar. “Başlama kardeşim, gençliğini yakarsın, kanser olursun” deyip duruyorlar.
Sistem gereksinimi baya düşük. Mlbb benzeri oyun düşünüyorsanız tek iyi oyun LoL zaten. Yeni sistemle wasd ile de oynanıcak galiba.Ben hiç LOL oynamadım, ama gençler muhtemelen eve geçip indirince deneyeceğim. Şu an Mobile Legends oynuyorum, buna benzer bir oyun düşünüyorum. Çok yer kaplıyor mu peki? Sistem gereksinimi nedir mesela?
Valorant hesabınla girebilirsin.@Torukojin Kaneki
Bilmediğim için soruyorum kusura bakma lütfen kardeşim. Riot Games’den indirince oyuna kayıt olmak şart değil mi? Yani Valorant hesabımla giriş yapabiliyor muyum, yoksa ayrı bir hesap açmam mı gerekiyor?
Valorant hesabınızla girebilirsiniz hocam istediğinizi sorun. Sorun yok.@Torukojin Kaneki
Bilmediğim için soruyorum kusura bakma lütfen kardeşim. Riot Games’den indirince oyuna kayıt olmak şart değil mi? Yani Valorant hesabımla giriş yapabiliyor muyum, yoksa ayrı bir hesap açmam mı gerekiyor?