Şu ana kadar konuda söylenen her şeyin üstüne pozitif bir şey ekleyeyim.
7-8 yıldır tüm değerlerine küfür yediğinden artık tamamen küfürü takmamaya başladım. (top Zyra ve AP Kog'Maw oynadım bence bir tık abartiyorlar (!))
Mesela bilmem neni bilmem ne eyleyeyim dediğinde 'tamam' deyip geçiyorum. Ben kafana takmıyorum da 'tamam' dediğim eleman cinnet geçiriyor.
Benzer şekilde oyunlardaki chat talk lara da karışmıyorum. Midden pp-bizon ile rush atıp doğal olarak bir şeyleri tersten gören elemana 'sabaha kadar sövsun' deyip geçiyorum. Yaptığının zirizotluk olduğunu açıklamaya gerek yok çünkü kabullenmeyecek. (kültür yüzünden sanırım)

Özetle küfür ve flamelere karşı bağışıklık kazandım. Hayatımın her yerinde.

aram da AP kasia ile W tek atan Build kasıp, Karthus'u CTRL3 ile anırtarak rakipten küfür yemeye gayret etme challenge yapmayan bizden değildir.

Oyunla alakali degil insanlarla alakali ama dunyada cok spesifik insanlar secmedigin surece beser tane insani karsilikli rekabet edecegi profesyonel olmayan herhangi bir ortama koy isler cirkinlesir zaten. Hali sahada bile hirgur cikaran tipler var mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç LOL oynamadım, ama gençler muhtemelen eve geçip indirince deneyeceğim. Şu an Mobile Legends oynuyorum, buna benzer bir oyun düşünüyorum. Çok yer kaplıyor mu peki? Sistem gereksinimi nedir mesela?

Ben hiç LOL oynamadım, ama gençler muhtemelen eve geçip indirince deneyeceğim. Şu an Mobile Legends oynuyorum, buna benzer bir oyun düşünüyorum. Çok yer kaplıyor mu peki? Sistem gereksinimi nedir mesela?
Sistem gereksinimi baya düşük. Mlbb benzeri oyun düşünüyorsanız tek iyi oyun LoL zaten. Yeni sistemle wasd ile de oynanıcak galiba.

@Torukojin Kaneki

Bilmediğim için soruyorum kusura bakma lütfen kardeşim. Riot Games’den indirince oyuna kayıt olmak şart değil mi? Yani Valorant hesabımla giriş yapabiliyor muyum, yoksa ayrı bir hesap açmam mı gerekiyor?