SF26

Üstün
2019 G2 ve 2016 ROX kadroları benim için unutulmaz kadrolardı. Özellikle SMEB'in LoL literatürüne girmiş Kennen oynayışı ve Perkz'in G2'ya katılmasından bu yana mid laneyi domine etmesine rağmen Caps'in gelmesi için ADC'ye geçip Avrupa'yı domine etmesi bende unutulmaz etki bırakmıştı.
Bu arada Smeb'in Kennen ultisi için alta bırakalım, LoL tarihinin gördüğü en büyük 3 Kennen oyunucusundan birisi olduğu tartışılmaz bir gerçek.(Diğer ikisi de Nuguri ve Bin'dir bana göre, özellikle Bin'in acayip geniş şampiyon havuzundaki en underrated picklerinden birisi.)

LongB izlemeyen bir nesil yetişiyor.

1749068628643.webp

TR kadrosu olarak mı genel olarak mı sordun bilmiyorum ama bence TR'nin en iyi kadrosu 2018 kış mevsimi GBM, Stom, Zeitnot ve Snowflowerlı kadroydu.
Genel sordum hocam. Bu arada Türkiye'deki açık ara en iyi kadro Fener ve IWCI kazanan Beşiktaş kadrosudur, özellikle Kaptan'ın atı başkaydı.
Çilekler :)

2023 JDG kadrosu(369 Kavani knight Ruler MİSSİNG) aşırı dominant bir takımdı benzeri etkiyi gösteren çok az takım vardı benim favori takımım onlardı. Tabii ki T1 kadrosu (Zeus,Oner,Faker,Gumayushi,Keria). GENG'nin 2024 kadrosu(Kiin Canyon Chovy Peyz Lehends) da bence çok başarılıydı Lehends'i tutup Ruler'i alsalar direkt en iyi kadro olurlardı. 2019 G2 bence abartılı bir kadro şuanki LPL veya LCK'den 4-5 takım o kadroyu yener. 2022 DRX başarı olarak en üst düzey kadrodur onun bir üstü daha gelmeyecek. 2020DWG veya 2018 İG kadroları'da iyiydi ama saydığım takımlar büyük ihtimalle yenerdi. Şuan HLE kadrosu inanılmaz duruyor ama GENG'de yeni splitte iyi oynamış galiba lose almadan LCK birincisi oldular tekrardan. HLE belki form tutarsa Golden Road yapabilirler. LPL tarafında ise BLG açılmış kadroları bence JG hariç aşırı iyi HLE veya GENG'yi yenecek varsa o da BLG'dir. TES eziğini 3-0 elemişler MSİ'e LPL 1.'si olarak gelirler. HLE'yi anca onlar durdurur gibi yoksa adamlar Golden Road yapıp en iyi kadrolardan birisi olacak.
İllaki bir takım diyeceksem 2024 Geng veya 2023 JDG derim. Peyz'in şu performansı 2024 yılında da vardı adam muazzam oynuyor şuanda JDG'yi solo taşıyor.
LEC'den hiçbir halt olmaz play off kalsalar başarı saysınlar kendilerini LCS bile onlardan daha başarılı.

2023 JDG kadrosu(369 Kavani knight Ruler MİSSİNG) aşırı dominant bir takımdı benzeri etkiyi gösteren çok az takım vardı benim favori takımım onlardı. Tabii ki T1 kadrosu (Zeus,Oner,Faker,Gumayushi,Keria). GENG'nin 2024 kadrosu(Kiin Canyon Chovy Peyz Lehends) da bence çok başarılıydı Lehends'i tutup Ruler'i alsalar direkt en iyi kadro olurlardı. 2019 G2 bence abartılı bir kadro şuanki LPL veya LCK'den 4-5 takım o kadroyu yener. 2022 DRX başarı olarak en üst düzey kadrodur onun bir üstü daha gelmeyecek. 2020DWG veya 2018 İG kadroları'da iyiydi ama saydığım takımlar büyük ihtimalle yenerdi. Şuan HLE kadrosu inanılmaz duruyor ama GENG'de yeni splitte iyi oynamış galiba lose almadan LCK birincisi oldular tekrardan. HLE belki form tutarsa Golden Road yapabilirler. LPL tarafında ise BLG açılmış kadroları bence JG hariç aşırı iyi HLE veya GENG'yi yenecek varsa o da BLG'dir. TES eziğini 3-0 elemişler MSİ'e LPL 1.'si olarak gelirler. HLE'yi anca onlar durdurur gibi yoksa adamlar Golden Road yapıp en iyi kadrolardan birisi olacak.
İllaki bir takım diyeceksem 2024 Geng veya 2023 JDG derim. Peyz'in şu performansı 2024 yılında da vardı adam muazzam oynuyor şuanda JDG'yi solo taşıyor.
LEC'den hiçbir halt olmaz play off kalsalar başarı saysınlar kendilerini LCS bile onlardan daha başarılı.
NA-West'ten karma takım toplasak LPL veya LCK'de playoff zar zor yaparlar.
Bu arada kadro tercihleri güzel lakin T1 deyince aklıma 2015 SKT T1 kadrosu geliyor, o MaRin ve Bang'li absürt kadro...

Genel sordum hocam. Bu arada Türkiye'deki açık ara en iyi kadro Fener ve IWCI kazanan Beşiktaş kadrosudur, özellikle Kaptan'ın atı başkaydı.

Çilekler :)

Güzel günlerdi, çok güzel importlar geliyordu TCL'ye. Şimdi Worlds slotu bile olmayan çoluk cocugun oynadığı bal ligine döndü, nereden nereye :))

NA-West'ten karma takım toplasak LPL veya LCK'de playoff zar zor yaparlar.
Bu arada kadro tercihleri güzel lakin T1 deyince aklıma 2015 SKT T1 kadrosu geliyor, o MaRin ve Bang'li absürt kadro...
MaRin'in karşısında kimse oynayamıyordu o yıla göre çok iyi kadroydu ama sanırım 22/23 T1 onları yenebilir oyun bilgisi ve mekanikler sürekli ileri gidiyor. Elbette her kadroyu senesine göre değerlendirmek lazım. LEC ve NA'de maaş sıkıntısı var yıldız oyuncu getirmekte zorlanıyorlar. 2023 JDG kadrosu hayatımda gördüğüm en pahalı kadroydu sırf Worlds alamadı diye dağılmıştı. O oyunculardan 1'isinin maaşı LEC'de 3-4 takıma yeter. Hele Ruler ile knight aldığı paralar çok fazlaydı elbette ikiside fazlasıyla hakkını verdi.