SF26

Üstün

Klip oldukça iyi, sonda ise içimizi burkan bir fotoğraf var.

Maciej “Shushei” Ratuszniak, ilk Worlds şampiyonu olan Fnatic’in kadrosunun bir parçasıydı. Tarihin gelmiş geçmiş en iyi Gragas oyuncusu olarak bilinir ve Worlds sonrası skin tercihi olan FNC Gragas skini kendisinindir. Ne yazık ki kendisini yakın zamanda kanserden kaybettik.

1760362125766.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Klip oldukça iyi, sonda ise içimizi burkan bir fotoğraf var.

Maciej “Shushei” Ratuszniak, ilk Worlds şampiyonu olan Fnatic'in kadrosunun bir parçasıydı. Tarihin gelmiş geçmiş en iyi Gragas oyuncusu olarak bilinir ve Worlds sonrası skin tercihi olan FNC Gragas skini kendisinindir. Ne yazık ki kendisini yakın zamanda kanserden kaybettik.

Eki Görüntüle 192273

Çok da hypelandıramadı beni. Bunun yerine açıp Legends never die dinlerim daha iyi.

Çok da hypelandıramadı beni. Bunun yerine açıp Legends never die dinlerim daha iyi.
Müzik vasat ama klip genel worldsler için sanirim. Knight ve Chovy ne zaman şu Worlds turnuvasında adi anılacak merak ediyorum son 2 yıldır tek rakipleri birbirleri. 2023 GODS şarkısını beğenmiştim onun haricinde 2024 ve 2025 şimdilik beğenmedim. Klip muazzam müzik vasat.

Müzik vasat ama klip genel worldsler için sanirim. Knight ve Chovy ne zaman şu Worlds turnuvasında adi anılacak merak ediyorum son 2 yıldır tek rakipleri birbirleri. 2023 GODS şarkısını beğenmiştim onun haricinde 2024 ve 2025 şimdilik beğenmedim. Klip muazzam müzik vasat.
Klip gelmiş geçmiş en iyisi midir peki? Bence Warriors veya RISE ile beraber en iyisi.