LoL'de nasıl daha iyi Yasuo oynanır?

Selam, League of Legends'de Yasuo ile üst koridor mainlemek istiyorum. Karaktere genel olarak hakimim. Belli başlı komboları biliyorum fakat oyun içinde ne zaman ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.
Örneğin rakibimde tank varken hangi itemleri almam gerektiğinden emin olamıyorum. Tank'a karşı zırh deşmeli build mi yapmalıyım? Bu tarz sorular yüzünden oyuna odaklanamıyorum ve performansım düşüyor.

Hangi pozisyonda hangi itemi almam gerektiğini, erken ve geç oyunda nasıl oynamam gerektiğini anlatabilecek biri var mı?
Mesela erken oyunda tankların beni kesememesi için daha hareketli mi oynamalıyım?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Oynadıkça Build çıkmayı öğrenirsin tecrübe istiyor.

Yasuo videolarını YouTube'dan bakarak bir nebze iyi olur.
Zaten çoğu rehberi izlemiştim yabancı kanallarada da bakıp boş vakitlerimde onları izleyeceğim
Sitede kullandığım build vardı. Fakat yararlı bilgiler edindiğimi düşünüyorum oyunda dikkat edeceğim. Ayrıca Hansuo'ya hayranlık duyuyorum onun da çoğu rehberini izledim.
Oynadıkça Build çıkmayı öğrenirsin tecrübe istiyor.
Farkındayım. Aslında bazen mantıklı tercihler de yapsam belki buildime uymaz diye ikilemde kalıp itemı almıyorum

Farklı forumlarda oynaya oynaya gelişeceğini söylüyorlar. Umuyorum ki ilerde güzel oynamaya başlayabilirim. Yanıt veren herkese teşekkür ederim.

Bende Yasuo mainim. Hansuo ne kadar iyi olsa da bence LoL TR'nin Yasuo konusunda eski performansı olmasa da goatı larstır. Yanlış bilmiyorsam bir zamanlar dünya Yasuo birincisiydi. Onu izlemenizi tavsiye ederim. Zamanında az LoL pit vs ve YT videolarını izlemedim.

Hocam lars'ında çoğu videosunu izledim bende tüketim var üretim yok.

Birkaç yasuo vs'si izledikten sonra bir şey fark ettim. Her ne kadar ayarlarım düzgün de olsa sanki skill kullanırken bir gecikme oluyor. Yani saldırı ve yetenek hızına bağımsız olarak bir ayar beni yavaşlatıyor gibi geliyor. Tüm kontroller otomatikte. Bir ayardan dolayı mı oluyor? Ayrıca ayarlarda skillleri otomatik olarak imlecin en yakınındaki hedefe atması gibi bir ayar var mı?

Lolde şampiyon mainlemek ayrı bir zorluk çünkü takım oyunu. Yasuo çok kırılgan ve kitle kontrole gelemediği için çoğu zaman zorlanan şampiyon üstelik counterlanması çok kolay. Şimdi konuya gelecek olursak eskiden video çeken Unstoppable Carry vardı Türk olarak bırakmış galiba. Bir de Koreli Pzzang var kesin izle hem build hem matchup öğrenirsin.

Doğru CC'ye gelemiyor Yasuo tek CC de bile ölebiliyor pek çok kez. Ama şöylede bir gerçek var bence TF için çok iyi bir karakter bir de ultisini tetikleyecek bir çar alınca takıma doğru oynanırsa kaybetmek zor oluyor. E skilli olduğu için kaybedeceği vslerde kaçmasi da biraz daha kolay olabiliyor. Bu arada psikolojik olarak olabilir ama bence gecenin kılıcı Yasuo kostümü karakteri ekstra iyi oynattırıyor.

Unstoppable Carry'nin jungle videolarını sevmiştim. Yasuo videosu varsa izlerim. Normal olarak korecem yok ama Pzzang'ı da görmüştüm. Videolarına bakarım az bir şey anlayacağımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…