Ekranda böyle yazı çıkıyor. Format attım hala aynı. Dosyaları falan doğruladım, PC'yi yeniden başlattım, yine böyle. Bir türlü giremiyorum, ne yapmalıyım?
Son gelen güncellemeden sonra en ufak hakarete ban atıyor oyun toxiclik çoğaldığı için aile değerlere 6 ay manevi değerlere direk 1.5 sene yan hesaptan girersen oda aynı şekilde banlı oluyor.
Son gelen güncellemeden sonra en ufak hakarete ban atıyor oyun toxiclik çoğaldığı için aile değerlere 6 ay manevi değerlere direk 1.5 sene yan hesaptan girersen oda aynı şekilde banlı oluyor.
Ben artık bilemeyeceğim ama mevzu böyle geçen bende ticket attım sordum sana dediklerim aktarıldı bana da maçı sabote etmek trol pick almak feedlemek direk ban sebebi af yok.
Ve bir de eklemeyi unuttum manevi değerlere hakaret ilk ban 6 ay sonradan kalıcı uzaklaştırma ırkçılıkta dahil olmak üzere yani bir daha o anakartı değişmeden LoL oynayamazsın oyun kurallarına uyun rahatsız eden olursa muteleyin geçin çünkü ipin ucunda trol yüzünden sizde ban yemeyin.