Detaylar
Kim cevapladı?EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Ban yemişsin bilet at kaç gün olduğunu öğren bence.
Memory
Başarılı
Nasıl, harbi mi? Valorant girince giriyor ama.Ban yemişsin bilet at kaç gün olduğunu öğren bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Ban yememiş de olabilirsin, çünkü yeseydin profil simgen sarı çizgili kalkan oluyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Memory
Başarılı
Ban yememiş de olabilirsin, çünkü yeseydin profil simgen sarı çizgili kalkan oluyordu.
E nasıl gireceğim başka hesaptada denedim aynı hata.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Son gelen güncellemeden sonra en ufak hakarete ban atıyor oyun toxiclik çoğaldığı için aile değerlere 6 ay manevi değerlere direk 1.5 sene yan hesaptan girersen oda aynı şekilde banlı oluyor.
Memory
Başarılı
Son gelen güncellemeden sonra en ufak hakarete ban atıyor oyun toxiclik çoğaldığı için aile değerlere 6 ay manevi değerlere direk 1.5 sene yan hesaptan girersen oda aynı şekilde banlı oluyor.
Hiç oynamadım girmedim.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Ben artık bilemeyeceğim ama mevzu böyle geçen bende ticket attım sordum sana dediklerim aktarıldı bana da maçı sabote etmek trol pick almak feedlemek direk ban sebebi af yok.
Ve bir de eklemeyi unuttum manevi değerlere hakaret ilk ban 6 ay sonradan kalıcı uzaklaştırma ırkçılıkta dahil olmak üzere yani bir daha o anakartı değişmeden LoL oynayamazsın oyun kurallarına uyun rahatsız eden olursa muteleyin geçin çünkü ipin ucunda trol yüzünden sizde ban yemeyin.
Son düzenleme:
SHERLOCKED
Başarılı
Öğrendiğim iyi oldu.Son gelen güncellemeden sonra en ufak hakarete ban atıyor oyun toxiclik çoğaldığı için aile değerlere 6 ay manevi değerlere direk 1.5 sene yan hesaptan girersen oda aynı şekilde banlı oluyor.
Riot sıkı yönetim mi ilan etti ne oldu?
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Öğrendiğim iyi oldu.
Riot sıkı yönetim mi ilan etti ne oldu?
Yapması gerekeni sonunda yaptı kanım donuyor bir oyun uğruna edilen küfürlerle şahit olunca numara doğrulama işide gelirse tam olacak.