9 ölüm ortalaması ile oynayan birisi olarak bence takımınıza laf atmayı azaltmalısınız. Onlar ne kadar kötü ise sizde o kadar kötüsünüz. Herkesin tavan limiti başkadır. SoloQ'da 0-8 oynamanızın görmenizin hiçbir açıklaması olamaz. Riot algoritmasını insanlar gözünde büyütüyor. 10 kişinin bir bölümünü ligde tutmak için bir bölümünü yükseltmek için bir bölümünü ise düşürmek için kasıtlı bir eşleştirme sistemi yapıp bunu aynı anda sıraya giren onbinlerce kişinin onlarca farklı parametresini göz önüne yapıp yapabilmesi mümkün değil.

9 ölüm ortalaması ile oynayan birisi olarak bence takımınıza laf atmayı azaltmalısınız. Onlar ne kadar kötü ise sizde o kadar kötüsünüz. Herkesin tavan limiti başkadır. SoloQ'da 0-8 oynamanızın görmenizin hiçbir açıklaması olamaz. Riot algoritmasını insanlar gözünde büyütüyor. 10 kişinin bir bölümünü ligde tutmak için bir bölümünü yükseltmek için bir bölümünü ise düşürmek için kasıtlı bir eşleştirme sistemi yapıp bunu aynı anda sıraya giren onbinlerce kişinin onlarca farklı parametresini göz önüne yapıp yapabilmesi mümkün değil.

Oyun sonuna doğru ölmeye eğilimliyim diye boşa yazmadım diye düşünüyorum, o 0 8 olayı camp yemem, artı olarak kötü oynamam sonucu olan bir şey, oyunun sonrasında toparladım zaten.

Güçlüyüm kafasıyla dalıp ölüyorum, benim sorum bu değil ki, takımıma değil oyunuma gelen insanlara diyorum.
Karşıma Malzahar, Zoe gibi karakterlerin alınmasından şikayetçiyim, lanemi kazanmama rağmen oyunum zehir oluyor, sorunda burada.

Orada 5 13 oynadığım bir Teemo oyunu var, o oyuna 2 0 başladım, sonrasında gank gibi şeylerle geri düştüm, geri düşüncede sürekli ölüyorum.

Ek olarak çok fazla Nunu oynuyordum bir ara, geç oyunda hiçbir olayım olmadığı için çok fazla öldüm, ortalamam o yüzden düştü.
Ortalamam 6'ya 5 gibi bir şey idi.

Oyun sonuna doğru ölmeye eğilimliyim diye boşa yazmadım diye düşünüyorum, o 0 8 olayı camp yemem, artı olarak kötü oynamam sonucu olan bir şey, oyunun sonrasında toparladım zaten.

Güçlüyüm kafasıyla dalıp ölüyorum, benim sorum bu değil ki, takımıma değil oyunuma gelen insanlara diyorum.
Karşıma Malzahar, Zoe gibi karakterlerin alınmasından şikayetçiyim, lanemi kazanmama rağmen oyunum zehir oluyor, sorunda burada.

Orada 5 13 oynadığım bir Teemo oyunu var, o oyuna 2 0 başladım, sonrasında gank gibi şeylerle geri düştüm, geri düşüncede sürekli ölüyorum.

Ek olarak çok fazla Nunu oynuyordum bir ara, geç oyunda hiçbir olayım olmadığı için çok fazla öldüm, ortalamam o yüzden düştü.
Ortalamam 6'ya 5 gibi bir şey idi.

Siz de metada olmayan ve üst koridorda kimsenin karşısında oynamayı sevmediği Teemo'yu alıyorsunuz. Off-meta pickler bu oyun çıktığı günden beri var. 3. sezonda Soraka mid oynanıyordu 5. sezonda çarplı tank Fizz top oynanıyordu. Karma top 3 sezondur oynanıyor. Bunun son yıllar ile alakası yok kısaca.

Gank atılmaz, yenilir. Siz açık vermezseniz kimse size gank atamaz demek ki oyun takibinizde bir sıkıntı var.

Siz de metada olmayan ve üst koridorda kimsenin karşısında oynamayı sevmediği Teemo'yu alıyorsunuz. Off-meta pickler bu oyun çıktığı günden beri var. 3. sezonda Soraka mid oynanıyordu 5. sezonda çarplı tank Fizz top oynanıyordu. Karma top 3 sezondur oynanıyor. Bunun son yıllar ile alakası yok kısaca.

Gank atılmaz, yenilir. Siz açık vermezseniz kimse size gank atamaz demek ki oyun takibinizde bir sıkıntı var.

Olabilir, totem skorum genelde düşük oluyor, meta şu an bu mu? Karşıma çok alakasız çarlar geliyor.
Teemo oynamamın sebebi 2. mainim olması, alacak bir şey bulamayınca alıyorum.

Şu an Teemo oynuyorum, karşımda 0 4 adam var, ben 2 4 gidiyorum, 2 kere vadi tarafında bizim ormancı beni sattığı için, bir tane gank yediğim için öldüm.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle attığınız profili analiz ettim ve ilk gözüme takılan şey ezber build kasmanız oldu. Maalesef ki ne kadar mekanik bilginiz iyi olsa da karşınıza gelen karaktere karşı kastığınız build de bir o kadar önemli. İyi oyuncu olduğunu iddia eden birisi 10 maç atıyorsa 8 maçı mutlaka kazanır. Top lane için konuşmak gerekirse bu oran biraz daha düşük çünkü üst koridor bağımsızdır. Mid lane ve Bot lane gibi değildir. Bir bakmışsınız alt koridorda rakip takımda kasan Vayne, siz snowball olsanız bile gelip ağzınıza vurur. Lane değiştirmek en mantıklısı bu konumda. Oyunda en iyi avantaj görüş. Üst düzey oyuncuları izlediğinde fark edeceksin ki rakibin nerede olduğunu ne yaptığını iyi bilirler. Bu yüzden görüş önemli. Bol totemli oyna. Baseden bir can potu ile çıkmaktansa bir kontrol totemi ile çık. Kendine bir duo bul. Bu boostlamak ya da boostlanmak için değil, oynadığın koridor dışında başka bir koridoru da kontrol altına almak için. 2 sene önce arkadaşlarıma beni Gold yapın diye sızlanırdım. Geçen sene mekanik dışında oyun bilgisini de çözerek Master bitirdim. Yani çıkamıyorum, takım kötü, oyun hep kötü oyuncu atıyor diye bir durum çoğu zaman bana kalırsa bahane gibi geliyor. 10 oyun at ve 10 oyunda da takımın kötü olamaz öyle bir istatistik yok. O zaman kimsenin lig yükselmemesi gerekir. Flame atmayı bırakmalısın. Eğer toksikleşiyorsan chati kapatmalısın. En önemli şey mental. Eğer tilt olduysan o oyun bir önceki oyunda kaldı. Senin için sezon kötü gidiyor ve hesabın yüzdesi bir hayli kötü. Bir sonraki sezonda iyi bir başlangıç yapman lazım. MMR hala oyunlara etkisi yüksek bir etken. Üst düzey oyuncuları analiz et ve nerede ne yaptıklarına iyi odaklan. Mainlerini değiştir. Daha çok taşıma potansiyeli olan karakterler oyna. Bunları dikkate alırsan eminim ki kısa sürede lig atlayacaksın.

Hocam öncelikle attığınız profili analiz ettim ve ilk gözüme takılan şey ezber Build kasmanız oldu. Maalesef ki ne kadar mekanik bilginiz iyi olsa da karşınıza gelen karaktere karşı kastığınız Build de bir o kadar önemli. İyi oyuncu olduğunu iddia eden birisi 10 maç atıyorsa 8 maçı mutlaka kazanır. Top lane için konuşmak gerekirse bu oran biraz daha düşük çünkü üst koridor bağımsızdır. Mid lane ve Bot lane gibi değildir. Bir bakmışsınız alt koridorda rakip takımda kasan Vayne, siz snowball olsanız bile gelip ağzınıza vurur. Lane değiştirmek en mantıklısı bu konumda. Oyunda en iyi avantaj görüş. Üst düzey oyuncuları izlediğinde fark edeceksin ki rakibin nerede olduğunu ne yaptığını iyi bilirler. Bu yüzden görüş önemli. Bol totemli oyna. Baseden bir can potu ile çıkmaktansa bir kontrol totemi ile çık. Kendine bir Duo bul. Bu boostlamak ya da boostlanmak için değil, oynadığın koridor dışında başka bir koridoru da kontrol altına almak için. 2 sene önce arkadaşlarıma beni Gold yapın diye sızlanırdım. Geçen sene mekanik dışında oyun bilgisini de çözerek Master bitirdim. Yani çıkamıyorum, takım kötü, oyun hep kötü oyuncu atıyor diye bir durum çoğu zaman bana kalırsa bahane gibi geliyor. 10 oyun at ve 10 oyunda da takımın kötü olamaz öyle bir istatistik yok. O zaman kimsenin lig yükselmemesi gerekir. Flame atmayı bırakmalısın. Eğer toksikleşiyorsan chati kapatmalısın. En önemli şey mental. Eğer tilt olduysan o oyun bir önceki oyunda kaldı. Senin için sezon kötü gidiyor ve hesabın yüzdesi bir hayli kötü. Bir sonraki sezonda iyi bir başlangıç yapman lazım. MMR hala oyunlara etkisi yüksek bir etken. Üst düzey oyuncuları analiz et ve nerede ne yaptıklarına iyi odaklan. Mainlerini değiştir. Daha çok taşıma potansiyeli olan karakterler oyna. Bunları dikkate alırsan eminim ki kısa sürede lig atlayacaksın.

Hocam normalde Sett oynardım, ancak taşıma potansiyeli yok karakterin, ne oynasam taşıyamıyorum ya ben de sorun var ya doğru karakteri bulamıyorum.
Darius oyna dediler, oynadım gayet iyi KDA'lar yaptığımı düşünüyorum ancak o Killer'i dümdüz kalıyor öyle, karakterden zevkte alıyorum aslında ama bir türlü taşıyamıyorum, çok yavaş kalıyor bana göre.

Baktım taşıyamıyorum Nunu oynamaya başladım, kill almıyorum, fazla ölüyorum ama takımımı kazandırıyordum, beni taşıyorlardı.
Karakter öneriniz var mı? Dediklerinizi dikkate alacağım.
Eşyaları yeni yeni seçmeye başlıyorum, öğrenirim umarım.

1743077961584.webp

Yani şu şekil oynuyorum ama zevk alıyorum, biraz garip gelebilir ama karşının mentalini düşürerek oyundan düşürüyorum.

@Learnof Dediklerini dikkate aldım.

1743160659584.webp

Build'lerimi değiştirmeye başladım, özellikle 2. maç çok zevk aldım.
Resmen hasar atmayan karakter tek atmaya başladı.

1743698676924.webp

Son güncelleme.

Son düzenleme: