O nasıl olacak?Muhtemelen sürücüden kaynaklı bir hatadır. Son sürümdeyse birkaç alt sürüme düşürüp deneyebilirsiniz.
O nasıl olacak?Muhtemelen sürücüden kaynaklı bir hatadır. Son sürümdeyse birkaç alt sürüme düşürüp deneyebilirsiniz.
DDU ile sürücüleri silip eskisini kuracaksın.
Hocam o ekran kartı 2011 yılında kullandığım ekran kartım. Sizde fazla ölüsünüz sistemde. O ekran kartı sağlıklı bir oyun deneyimi yaşatmaz LoL'de.
Patates bir sistemim var. İş bulamıyorum. Bulsam parayı biriktirip, en alasını alacağım.Hocam o ekran kartı 2011 yılında kullandığım ekran kartım. Sizde fazla ölüsünüz sistemde. O ekran kartı sağlıklı bir oyun deneyimi yaşatmaz LoL'de.
Hocam düşük grafikli oyunlara yönelin derim. Stardew Valley, 1.7.10 Minecraft, Brotato, Undertale vb. oyunlar. LoL açmaz bu sistem. Allah nasip eder inşallah size. Ben ama şunu söyleyeyim. Hayalindeki bilgisayarı alırsın. 1 ay doya doya oynarsın. Sonra sıkılırsın. Çevremde ve kendimde hep bunu gördüm. O yüzden kendinizi bunun için üzmeyin. Zaten işe girerseniz yorgunluktan bu sefer az oynayabileceksiniz. Zamanın akışına bırakın her şeyi.Patates bir sistemim var. İş bulamıyorum. Bulsam parayı biriktirip, en alasını alacağım.
O zaman almaya gerek yok olarak görüyorum. Biraz daha iyi bir toplama bilgisayar yapıp oynarım. Siz dedikten sonra fikrim değişti. İnternette gezinmek için falan bu yeterli geliyor bana.1 ay doya doya oynarsın. Sonra sıkılırsın. Çevremde ve kendimde hep bunu gördüm.
Bırak deneyimi açmaz. Sistem gereksinimi değişti.Hocam o ekran kartı 2011 yılında kullandığım ekran kartım. Sizde fazla ölüsünüz sistemde. O ekran kartı sağlıklı bir oyun deneyimi yaşatmaz LoL'de.
Eğer LoL dışı oyunlara ilgiliyseniz, 2. el bir konsol alabilirsiniz. Konsollar bilgisayarlardan daha fiyat performans ürünlerdir. Xbox Series S sarı sitede 10K liraya falan bulabiliyorsun. Gayet güzel bir konsoldur.O zaman almaya gerek yok olarak görüyorum. Biraz daha iyi bir toplama bilgisayar yapıp oynarım. Siz dedikten sonra fikrim değişti. İnternette gezinmek için falan bu yeterli geliyor bana.
Eğer LoL dışı oyunlara ilgiliyseniz, 2. el bir konsol alabilirsiniz. Konsollar bilgisayarlardan daha fiyat performans ürünlerdir. Xbox Series S sarı sitede 10K liraya falan bulabiliyorsun. Gayet güzel bir konsoldur.