Patates bir sistemim var. İş bulamıyorum. Bulsam parayı biriktirip, en alasını alacağım.
Hocam düşük grafikli oyunlara yönelin derim. Stardew Valley, 1.7.10 Minecraft, Brotato, Undertale vb. oyunlar. LoL açmaz bu sistem. Allah nasip eder inşallah size. Ben ama şunu söyleyeyim. Hayalindeki bilgisayarı alırsın. 1 ay doya doya oynarsın. Sonra sıkılırsın. Çevremde ve kendimde hep bunu gördüm. O yüzden kendinizi bunun için üzmeyin. Zaten işe girerseniz yorgunluktan bu sefer az oynayabileceksiniz. Zamanın akışına bırakın her şeyi.

i3 9100f ve RX 570 ile deneyimleme şansım oldu son sürümde düzgün ayarlar ile 120 fps+ oynadım.

1 ay doya doya oynarsın. Sonra sıkılırsın. Çevremde ve kendimde hep bunu gördüm.
O zaman almaya gerek yok olarak görüyorum. Biraz daha iyi bir toplama bilgisayar yapıp oynarım. Siz dedikten sonra fikrim değişti. İnternette gezinmek için falan bu yeterli geliyor bana.

O zaman almaya gerek yok olarak görüyorum. Biraz daha iyi bir toplama bilgisayar yapıp oynarım. Siz dedikten sonra fikrim değişti. İnternette gezinmek için falan bu yeterli geliyor bana.
Eğer LoL dışı oyunlara ilgiliyseniz, 2. el bir konsol alabilirsiniz. Konsollar bilgisayarlardan daha fiyat performans ürünlerdir. Xbox Series S sarı sitede 10K liraya falan bulabiliyorsun. Gayet güzel bir konsoldur.

Eğer LoL dışı oyunlara ilgiliyseniz, 2. el bir konsol alabilirsiniz. Konsollar bilgisayarlardan daha fiyat performans ürünlerdir. Xbox Series S sarı sitede 10K liraya falan bulabiliyorsun. Gayet güzel bir konsoldur.

Hocam LoL haricinde hiçbir şey istemiyorum. Diğer oyunlar beni sarmıyor. LoL hastası değilim bu arada. Sadece güzel geliyor. Kanser bir oyun ama eğlenceli geçiyor bazen. Yenilsem bile zevk veriyor. Çıldırdığım zamanlarda oluyor elbet.