Muhtemelen ölen kişi aldığı darbelerden değil, kalbinin yüksek adrenaline dayanamamasından dolayı kalp krizi geçirdi.Uçak kalktı diye kemerini çıkarırsan türbülansa girince havaya uçar, kafanı gözünü çarparsın. Ya da daha kötüsü Boeing'in kapısı camı bi yeri kopar uçar gidersin oradan.
Detaylar
Kim cevapladı?Ah ah vallahi çırçır oldum heyecandan paçamdan akacak şimdi sana da oluyor mu? Benim ninem ilk uçan Türk kadınlarından. Safiye Soyman'la beraber uçtular. Safiye soyman mı o kim ya? Puh sana bir de steve ward's olacak. Ay o Sabiha Gökçen ne safiye soymanı Recep. He olabilir isimde bir hata olabilir kelime hafızam çok kalabalık'ta. Anam bune anam kızım bu ne ya? Türbülans. Ben o kaptana sorarım şimdi dur bakalım hep o kaptanın başının altından çıkıyor. Bakar mısın buraya çık lan. Ne oluyor beyefendi? Lan senin artistliğin kime? Adam gibi uçur şu uçağı anlıyor musun? Türbülans'a sokma!
Muhtemelen ölen kişi aldığı darbelerden değil, kalbinin yüksek adrenaline dayanamamasından dolayı kalp krizi geçirdi.
Muhtemelen öyledir hocam. Boeing'in bir suçu yok ki, sadece yolcuların yapması gereken kemerlerini bağlamasıydı ve yaralanan ve ölen kişi de muhtemelen bunu yapmadı.
Bir arada benim kulağıma basınç girdi beynim patlıyordu. Hostes'te gelmiş sakız çiğne diyor.
Çiğne selahaddin iyi gelir.
O zamanlar ikinci binişimdi acemiydim şimdi çiğniyorum thanks.
En son uçağa laptop ile bitmiştim çok gürültülü diye kapattırmışlardı.O zamanlar ikinci binişimdi acemiydim şimdi çiğniyorum thanks.
Yaralanan 30 kişi? Kemer takmadığı için sağa sola çarpmıştır. Uçakta otururken kemer takmak gerek. Herkes kalkar kalkmaz kemerlerini çözüyor.Muhtemelen ölen kişi aldığı darbelerden değil, kalbinin yüksek adrenaline dayanamamasından dolayı kalp krizi geçirdi.
Diğer cümlem de bu olaydan bağımsız Boeing'in bu seneki gereğinden fazla vukuatlarıyla ilgiliydi. Bilmeyen yoktur herhalde. Boeing'e binerken daha çok tedirgin olmak lazım sanki.