Ben rondodan biraz süt ile geçirip pürüssüz hale getirip ev yapımı portakal reçeliyle gömüyordum. Yulaf veya tavukla hamur yapıp pizza peyniri olarak da kullanabilirsin.
Marketlerde ki en sağlıklı peynir, alışınca güzel geliyor tadı. Domatesle yersen daha güzel olur, Bim'de bir marka var tadı nispeten diğerlerine göre lezzetli.
Airfreye kurutabilir hocam suyundaki yararlı vitaminleri ve maddeleri kaybedebilir o yüzden bence çok da pişirme değil de. Zaten anladığım kadar spor yapıyorsunuz, et ve türevlerini yerken yanında muhakkak lif kaynağı ve sindirime yardımı dokuncak bir salatının içinde lor peynirini katarak hem protein değerini yükseltmiş olursunuz hem de sağlıklı bir öğün almış olursunuz.
En sağlıklısı salata ile birlikte tüketmek olur. Soğan ile kavurup çökelek hali de güzel oluyor fakat işin içine yağ girdiği için pek tercih etmezsin sanırım.
Kesinlikle katılıyorum direkt omlet yapabilirsin. Hatta ben pancake içine bile koyuyorum. (Muz, yulaf, fıstık ezmesi, protein tozu) yapıyorum arada da lor ekliyorum.
Airfreye kurutabilir hocam suyundaki yararlı vitaminleri ve maddeleri kaybedebilir o yüzden bence çok da pişirme değil de. Zaten anladığım kadar spor yapıyorsunuz, et ve türevlerini yerken yanında muhakkak lif kaynağı ve sindirime yardımı dokuncak bir salatının içinde lor peynirini katarak hem protein değerini yükseltmiş olursunuz hem de sağlıklı bir öğün almış olursunuz.
Öyle yapıcam ya şöyle büyükçe bir salata ile hissiyatı o kadar da kötü olmaz. Airfryer kurutabilir cidden haklısınız makrolarından kayıp olması sıkıntı olur.
En sağlıklısı salata ile birlikte tüketmek olur. Soğan ile kavurup çökelek hali de güzel oluyor fakat işin içine yağ girdiği için pek tercih etmezsin sanırım.
Genelde eve dönünce kıymalı yumurta ya da çırpılmış yumurta yiyorum aslında ona ek olarak lor da ekleyebilirim. Tabii salata en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı.
Omlet, lor ve karnabahar tabanlı pizza, bir yemek kaşığı zeytinyağı ile soğanlı lor kavurması, istediğin her şeyi koyup yapacağın bi lor blender vs vs.
Yazın doğal halini üretirim zaten. Yurt ortamında anca bu kadar.
Öyle yapacağım ya şöyle büyükçe bir salata ile hissiyatı o kadar da kötü olmaz. Airfryer kurutabilir cidden haklısınız makrolarından kayıp olması sıkıntı olur.
Genelde eve dönünce kıymalı yumurta ya da çırpılmış yumurta yiyorum aslında ona ek olarak lor da ekleyebilirim. Tabii salata en mantıklısı ve sürdürülebilir olanı.
Annem arada lor peyiniri kendi yapıyor, yufkayı tavada kızartıp arasına kaşar lor falan koyuyor bak öyle de tadı biraz güzelleşiyor kaşar falan da koy güzel olur.